2777
2789
عنوان

عشق و ازدواج

89 بازدید | 8 پست

آیا عشق به تنهایی کافیه برای ازدواج ؟؟ خانوادم ب شدت مخالفن با ازدواجمون اگه بیشتر از این پافشاری کنم همون ی ذره آبرویی هم که دارم تو محل میره. 

دوتا خانواده کاملا متفاوتیم دوتا شهر کاملا متفاوت با ۲۰ ساعت فاصله. فرهنگ متفاوت ک خانواده من نمیپذیرن این تفاوت رو . چهار سال ازم کوچیکتره شغل و خونه هم ندارع اما فقط عاشقشم و عاشقمه چجوری بگذرم ازش؟

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

با توجه به تجربه میگم عشق ب تنهایی کافی نیست.

چجوری بزارمش کنار . همیشه قلبم سنگینی می‌کنه همیشه حتی الان ک باهاشم. چون می‌دونم بهم نمیرسیم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم مخالف بودن همه 

با بدبختی و گریه زاری و‌ب شما ربط نداره و زندگی خودمه و اینا راضیشون کردم بعد چند بار خواستگاریشون بلخره راضی کردم ، یدونه موافقم نداشتم 

ولی خب کار داشت ، فاصلمون با ماشین ۴ دقس و فرهنگامونم مثل همه وضع مالیمونم مث همه و حرف خوانوادم این بود م باید حتما یکی باشه ک‌پولدار باشه 

ولی خب با بدبختی راضی شدن و ۳ ماهه عقدیم 

من چون دوسش داشتم نذاشتم حسرت شه برام  ولی خب بگو‌کار و ایناشو اوکی کنه بعد بیاد

دبیر فیزیکمون  همچین شرایطی داشت 

فرهنگاشون بهم نمیخورد و خانواده هاشون 

بعد ولش کرده بود

به ما گفت عشق به تنهایی کافی نیست 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دبیر فیزیکمون همچین شرایطی داشت فرهنگاشون بهم نمیخورد و خانواده هاشون بعد ولش کرده بودبه ما گفت عشق ...

آها کجا بود . عشق اهل کجا بود . چند سال باهم بودن خیلی سخته خیلی