2777
2789
عنوان

پسر ازدواجی

117 بازدید | 21 پست

چرا یه پسر اینقدر باید اعتماد ب نفس داشته باشه وقتی ن کار داره نه شغل داره سربازیم هست ایندتم معلوم نیس بعدش بگه من تورو خوشبخت میکنم ؟بچه نیست ؟تاره فکر کنید دختره هم رل اولشه .حس میکنم بچگونه فکر میکنه و تفکرش اینه ازدواج برکت میاره.وقتی کاری نداری میخای برکت چی بیاره؟یکم خنده دار نیس ؟نمیگم ازدواج فده من خودمم ازدواجیم ثلی طرف حتی خواهر خودشم تو ۲۶ سالگی ازدواج نکرده بعد بمن میگه ازدواج نکن تا بترسی 🙄🙄منم ۲۲ سالمه تازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید جوگیره دوست ندارم قضاوت کنم نمی‌شناسمش طبیعتاً ولی پسرا معمولا اوایل رابطه قول و قرار زیاد میذارن با طرف بعضی‌ها هم کلا دوست دارن بگن فلان میکنم بسار میکنم درحالیکه رنگ پیرهنشونم مامانشون انتخاب میکنه

راه خودت رو برو کار میخوای بکنی کار بکن درس میخونی بخون یا هر دو تاش با همدیگه اسیر اینجور روابط نشو اگه ازدواجی هستی خب شروطت چیه ارزش گذاری کن چجوری آدمی رو میخوای یا نمی‌خوای براساس اون تصمیم بگیر با هرکسی نرو تو رابطه 

این‌ها توصیه‌های منه ریش و قیچی دست خوته

بروهی ایران♥️🫡

داره میگه الان بیام خواستگاری .میخاد مهاجرت کنه هیچی تز خودش نداره

باهاش میخوای بری؟ اصلا میبرتت؟ بعدم ببرتت درس تو چی کار تو چی هدف تو چی تو برای خودت چی میپسندی اصلا اگه میخوای باهاش بری مگه چقدر میشناسیش یا اگه نمی‌خواد ببرتت خواستگاری کرد توهم گفتی آره برمیگرده خودش یا نمی‌خواد و برنمی‌گرده اصلا این وضعیت خیلی نابسامونه آرامشی توش نمی‌بینم من از بیرون چیکار میخوای بکنی با زندگیت و ایندت برا خودم نمیگم جواب این ها رو به خودت بده و تکلیفت رو مشخص کن 

بروهی ایران♥️🫡

شاید جوگیره دوست ندارم قضاوت کنم نمی‌شناسمش طبیعتاً ولی پسرا معمولا اوایل رابطه قول و قرار زیاد میذا ...

ببین من خودم ک الان تو این سن قصد ازدواج ندارم ولی در کل در آینده بهش فکر میکنم.اینم پسر خوبیه واقعا ثلی خب من نمیتونم زندگیمو بدم دست کسی که ایندش معلوم نیس چون میدونم تو هر چیزی ممکنه نشد باشه.خیلی خوبه خوش اخلاقه واقعا خوبه ولی واقعا حس میکنم ب عنوان همسر الان تو این سن نمیتونه .حتی اوایلش بهم میگفت ک تو نمیخاد مستقل مالی باشی .همش حس میکنم اینا یکیو میخان نیاز جنسی‌شون برآورده کنن .انگار ازدواج خاله بازیه.بعد جالبیش اینجاست از بچه اصلا خوشش نمیاد 😂😂

باهاش میخوای بری؟ اصلا میبرتت؟ بعدم ببرتت درس تو چی کار تو چی هدف تو چی تو برای خودت چی میپسندی اصلا ...

هشتش بخدا گرو نه هست .میگه بیا مامانتو ببینم.مامانم میدونه باهاش در ارتباطم ولی بخدا اگه بیاد ب مامانم بگه من دخترتونو میخام بعد مامانم بگه کارت چیه چی میخاد بگه ؟خودس روش میشه بگه هیچی ندارم. جدای اون خانواده ها باید بشناسن همو.حالا بعدش مشکلی نیست  .ولی واقعا حرفی برای کفتن نداره درسته دانشجو ممتاز بوده و توی رشتش عالیه ولی خب فعلا کاری نداره تا سربازیت تموم شه.منم علم غیب ندارم ک آینده قراره چطور باشه .

اینا همونایین که کنار زنش از صفر شروع میکنن ۱۵_۲۰ سال بعد زن دوم میگیرن

بخدا ک بعید نیس.بعد جالبیش اینه باهاشونم منطقی باشی اصلا انکار ن انگار .من خودم ب شخصه حتی عاشق یه دخترم باشم میزارم کار بارم زندگیم جفت جور باشه بعد برم سراغ طرفم .

ببین من خودم ک الان تو این سن قصد ازدواج ندارم ولی در کل در آینده بهش فکر میکنم.اینم پسر خوبیه واقعا ...

🙄😂عجباااا خواهر چی بگم والا

تو هم میتونی بگی من اینجا درسم رو میخونم تو هم اونجا بخون بعد که برگشتی خواستگاری و فلان 

البته اگه وقتی برگشت فبلش یاد همدستون نکرده باشه یا مامانش نگه چون پسرم خارج تحصیل کرده فلان دختر رو می‌خوام واسش

اگه پسر خوبیه فکرهات رو بکن ولی تحت هیچ شرایطی استقلال مالیت رو قیدش رو نزن آره همسر آدم ساپورتش کنه ولی دستت تو جیب خودت هم باشه این سایت پر از آدم هایی هست که شوهرهاشون تو زرد از آب دراومدن و طرف چون استقلال مالی نداره نمیتونه جدا بشه ازش

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و اتفاق های خوبی رو برای خودت رقم بزنی

بروهی ایران♥️🫡