2777
2789
عنوان

تا چهل روز

111 بازدید | 13 پست

چهل نفر شاهد میخوام اسمشونو هم بنویسید که تو این چهل روز دعاتون کنم ، شما هم منو دعا کنید

از فردا تا چهل روز در خونه اش رو میزنم 

باز نکرد درو به روم ، فراموشش میکنم تا بیشتر از این دلم نشکنه 

میرم در خونه اش ، ازش مرگمو میخوام 

یا آبرو و عزتمو برگردونه و حال دلم رو خوب کنه 

اگر نداد میام همینجا به شما ها میگم 

لایک کنید لطفا تا چهل روز دیگه همینجا صداتون کنم و بگم نتیجه رو 

شماها رو شاهد میگیرم که چطور میخوام بازم به پاش بیفتم 

جوابمو نده ، یا خودمو تموم میکنم یا میشم یه آدم دیگه دل میشکنم ، بی قد و بند میشم و.....

چهل نفر شاهد میخوام برا اینکه ناامیدی از همه جا دارم میرم در خونه خونه اش

سلام منم دلشکستم دوماه زندگیم نابودشده انقدرالتماس خدا ائمه کردم دلم خوش بود به ولادت امام رضا اونم ردم کرد اسم کاربریمو بگو نمیتونم اینجا اسممو بگم فقط شوهرم طلاق میخوادبگیره درخواست داده تموم ارزوهام پودرشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمتونو بنویسید اسم چهل نفر میخوام برا نماز شبولی هرکی اسمشو نوشت تو این چهل روز در حد یه صلوات واسم ...

اسمم کمند ، تروخدا دعا کن نامزدم برگرده و باهاش تا ابد خوشبخت شم حالم پریشونه😭

اسمتونو بنویسید اسم چهل نفر میخوام برا نماز شبولی هرکی اسمشو نوشت تو این چهل روز در حد یه صلوات واسم ...

اسی اسمم رُز هست 

واسم دعاکن امتحاناتمو خوب بدم

منم امشب میخوام آیت الکرسی بخونم 

قول میدم دعات میکنم

سلام منم دلشکستم دوماه زندگیم نابودشده انقدرالتماس خدا ائمه کردم دلم خوش بود به ولادت امام رضا اونم ...

یکی میگفت سوره طلاق و مزمل به نیت محبت و ذکر یا ودود۱۰۰۱مرتبه بخونید

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰