2789
عنوان

توده ی سینه

142 بازدید | 17 پست

سلام توده ی سینه دارم 4ساله  تحت کنترلم اندازش نسبت به سونو قبلی 1سانت بزرگ شده الان 3سانته دکتر گفته باید عمل بشه در بیاریم ولی من خیلی میترسم لطفا دوستایی که عمل توده سینه داشتن راهنمایم کنن، بعدا خطرناک نشه یا اگه توده رو دربیارن ممکنه دوباره دربیاد؟عمل سختیه

حتما خلط پشت حلق داری درسته؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترشح پشت حلق یعنی باعث توده سینه میشه؟

بله عزیزم 

اگه بخوای من میتونم از روی عکس زبانت بصورت تخصصی مزاج اندامهای درگیرت رو تشخیص و برای کمک به حل مشکلت کمکت کنم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

بله عزیزم اگه بخوای من میتونم از روی عکس زبانت بصورت تخصصی مزاج اندامهای درگیرت رو تشخیص و برای کمک ...

ممنونم جایی هستم نمیتونم عکس بفرستم . ۶ ماه پیش متوجه توده شدم . جراحی کردم .

انشالله که سلامت و سرحال باشین

ممنونم همچنین . توده های بدخیم هم ربطی به مزاج دارند؟

بله عزیزم همه مشکلات ناشی از سومزاج و اختلال در مزاج‌ها هست

وقتی اخلاط بدن از حالت تعادل خارج میشین بدن دچار مشکل و بیماری میشه

فیبرو ادنوم داشتین؟تازگیا سونو رفتین ببین خدای نکرده جاش دوباره در اومده یانه من میترسم دست بزنن و دست کاری کنن

قبل از جراحی نمونه برداشتن؟

بله دارم یعنی ربطی داره؟

بله عزیزم

خلط پشت حلق ،نشونه‌ی رطوبت زیاد در بدنه و این رطوبت گاهی در سینه تجمع پیدا می‌کنه و باعث کیست می‌شه. اما باید مزاج و شرایط بدنت دقیق بررسی بشه تا علت اصلی مشخص شه.

اگه خواستی بررسی تخصصی‌تری انجام بدم، می‌تونی عکس زبانت رو برام بفرستی تا ریشه مشکل رو پیدا کنیم و راهکار بدیم