2777
2789
عنوان

خانوما بچم هیچی یاد نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کند ذهن هست یا تمرکز نداره یا کلا دیر یاد میگیره 

شاید خانوما بگن طبیعیه ولی منم هرچی ۳الی ۴ ساله دیدم ، حداقل رنگ و مداد دست گرفتن بلد بودن حتی پازل و جورچین بلدن بچینن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه ۳ ساله تازه دستش میتونه مداد دست بگیره قبل ۳ سال اصلا دستش تکامل کافی نداره ۴ سالگی تازه ی پیش ز ...

بچه ۴ ساله درس دادم 

رنگ و عدد حدود ۲ الی ۳  ماه زمان برد تا اینها مسلط بشن ،یدفعه میدیدی از ۴ میرفت رو ۸ یا به همه رنگا میگفت آبی ،انقدر شعر و انیمیشن درست کردم و فرستادم برای مادرا برای بچه ها گذاشتن تا یادگرفتن ،گاهی ایراد از بچه نیست از معلمه ،بچه ها با آموزش مستقیم یاد نمیگیرن بعدم با آموزش مستقیم بچه نمیتونه بچگی کنه ،بازی و آموزش غیر مستقیم مناسب بچه ها هست تا سن ۱۰ سالگی 

ب ۴ ساله نمیگن مربع میگن چهارگوش

باید تو بازی و شعر.  قصه و رنگ آمیزی یاد بدی. ببرش مهد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خنگ عالم شمایی که نمیدونی بچه ها تا ۷ سالگی باید بازی کنن... پس مهد میرن برا چی؟؟؟ ک اینا رو یاد بگیرن

خانوم باهوشه.... بچه ۴ ساله رو نمیشونن و چیز یادش بدن

بچه اگرم چیزی یاد میگیره توی این سن

فقط و فقط با بازی هست...

بچه ۳ ساله تازه دستش میتونه مداد دست بگیره قبل ۳ سال اصلا دستش تکامل کافی نداره ۴ سالگی تازه ی پیش ز ...

شما که معلمید میشه منو راهنمایی کنید پسر من به زودی ۹ساله میشه ریاضی و دیکته و حفظیات عالیه اما علاقه ای به رنگ کردن نقاشیاش نداره کلا نقاشیشم زیاد خوب نیست نمیدونم بزارم به پای علاقه نداشتن یا مشکلی هست

بچه من تشخیص نمیده کدومو کجا باید بزاره

عزیز جان آموزش چطوری شروع کردی میشه بگی روشت چیه تا راهنماییت کنم 

آیا بازهای هماهنگی دو نیمکره مغز 

بازهای تقویت حواس پنجگانه و..... انجام دادی در ابتدا؟

۴ سال سنیه که میخوای پرفسورش کنی؟

این چیزا رو یک بچه  اونم ۴ساله راحت یاد میگیره

ولی بستگی به بچه داره هر بچه ای یه جوره

شما کتابهای حواستو جمع کن و میخواهم یاد بگیرم برای کودکان سنین ۴ تا ۶سال رو ببین پس بستگی به نوان بچه داره ولی کودکان ۴سال میتونن یاد بگیرن

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

بچه من تشخیص نمیده کدومو کجا باید بزاره

استا تر بچت توجه و تمرکزش خوبه؟

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

2790
2778
2791
2779
2792