2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به فاصله ۱۶روز شدم دوبار این ماه نشدم بنظزت پریود دومیه مال این ماهم بوده زود اومده بوده؟الان ۴۷روزه

اره بنظرم دومیه بوده،ببین بی چک بعددوماه محاله اشتباه نشون بده.برای من تو دوهفته مثبت و نشون داد.منفیه نگران نباش

اره بنظرم دومیه بوده،ببین بی چک بعددوماه محاله اشتباه نشون بده.برای من تو دوهفته مثبت و نشون داد.منف ...

دوماه و دو سه هفته میگزرع به فاصله یه هفته دوهفته بیبی زدم اول صبح 

دوماه و دو سه هفته میگزرع به فاصله یه هفته دوهفته بیبی زدم اول صبح

دوماه و دوسه هفته یعنی سه ماه.اگه سه ماهت بود که تاالان علائم بارداری داشتی،تهوع داشتی،بی بی چک دوتاخط پررنگ مینداخت.نگران نباش

دوماه و دوسه هفته یعنی سه ماه.اگه سه ماهت بود که تاالان علائم بارداری داشتی،تهوع داشتی،بی بی چک دوتا ...

ببین آخرین بار پریروز زدم باز با اولین ادرار  حتی یساعتم گزشت فقط یدونه بود یزرم خط دوم نبود . کلا رابطع سطحی هم بوده من زیادی استرسیم تنبلی هم دارم ازوقتی قرص رو قطع کردم پری نمیاد. همش توهم بارداری دارم  عذر میخام وگرنه اسپرم هم نبود فقط نگران پیش ابن اونم مطمعن نیستم

ببین آخرین بار پریروز زدم باز با اولین ادرار حتی یساعتم گزشت فقط یدونه بود یزرم خط دوم نبود . کلا ر ...

ببین بعد رابطه محافظت نشده اگه فرداشم پریود بشی شانس بارداری تواون ماهت کلا ازبین رفته،تو که بعدش دوبارم پریود شدی،صددرصد باردارنیستی،بی بی چک بعددوسه هفته نشون میده دیگه بهش فکرنکن

ببین بعد رابطه محافظت نشده اگه فرداشم پریود بشی شانس بارداری تواون ماهت کلا ازبین رفته،تو که بعدش دو ...

مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد دوماه من وسواس فکری گرفتم