2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

74 بازدید | 8 پست

چطوری هم به خونه زندگیتون میرسین هم شغلتون منکه اصلا نمیتونم انگارخونم بمب ترکیده

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزار خونه همون بمب ترکیده باشهعزیزم مرد هم باید انداره ی شما تو خونه کار کنه؟؟اگه نمی کنه تو هم ن ...

والا اون بیچارم کارمیکنه میادخونه خسته دوتایی کارمیکنیم ولی بازم همون آشه وهمون کاسه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

من بعد از ظهرا نمیخوابم صبح هم سحرخیزم.همه چی هم سر وقت انجام میشه

خداوکیلی خسته میشم ازطرفی معلمم ازطرفی خیاط ازیه طرفم خانه دار واقعا نمیرسم برنامه ای چیزی ندارین همه کارابه وقت انجام بشه

مجردم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

خداوکیلی خسته میشم ازطرفی معلمم ازطرفی خیاط ازیه طرفم خانه دار واقعا نمیرسم برنامه ای چیزی ندارین هم ...

خب پس تایم کاریت خیلی زیاده حق داری خسته بشی.شما فقط باید تقسیم کار بکنی با همسر.راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه🥲

خالم شاغله ماهی یک بار از شرکت میان برای تمیز کردن خونش دیگه در طول هفته هم با همکاری هم خونه رو تمی ...

مشکل اینه شوهرم نمیزاره یکی دیگه بیادخونمونو تمیزکنه