2777
2789
عنوان

از مرتبی خونه تون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بچه یه دوسال ونیمه دارم خونم فعلا هیمشه مرتبه به جز اسباب بازیای پسرم اونارم دارم کم کم یادش م ...

قانونشم اینه که ما به هرچیزی یه بار دست میزنیم یعنی وقتی ازبیرون میایم لباسو ازتنمون درنمیاریم بندازیم روتخت بعدبذاریم توکمد همون موقع که تودستمونه میذاریم مثلا وقتی ربو ازیخچال درمیاریم بریزیم توغذا نمیذاریم روکابینت همون لحظه میذلریم تویخچال وهرچیز دیگه ای ولی خب بعصی وقتاآدم واقعا حوصله نداره یامریضه و بنظرم باید شلخته زندگی کنه😂

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
وسایل اضافه اصلا ندارم همه چی در حد نیازه وسایل هرچی کمتر باشه آرامش روان بیشتره و خونه هم همیشه خلو ...

منم بعضی وسایل خیلی روی اعصابم 

هست 

دیونه شدم 

شما میندازی 

دور ؟

خلوت می کنی

معجزه شکر گزاری...

تا میتونی وسایل که لازم نداری ببخش یا بفروش 

منیمالیست شو

یعنی تا میتونی چیزی نگیر و وسایل اضافی رو دور کن از خونت و از هرچی داری استفاده کن و لذت ببر 

چیزی که ارزونه و  بی کیفیته نخر  بجای ۱۰تا شال بی کیفیت ۲تا با کیفیت بخر  مثلا

بعد روز درمیون کل خونه رو  جوری بساب و مرتب داشته باش انگاری مهمون سر زده میاد 

من هرروز اینجورم 

ولی جارو  و گردگیری روز درمیون 

دلشاد هستم...💍

لباس کهنه یا قدیمی یا وسایلی که بیشتر از یک سال ازشون استفاده نمیکنی رد کن بره 

برا خونه هم زیاد چیزهای تزئینی نخر بیشترشون فقط باری رو دوشه  من وسایل خونم در حده نیازمه  زمانی که میخام خونه رو مرتب کنم سریع  کار م تموم میشه...

من برنامه کلی دارمثلا 

روزانه

هفتگی 

ماهانه.

ولی برنامه روزانه

جاور میکشم  بالکن میشورم لباس هار مرتب میکنم 

دستمال کشی میکنم  

پسرم خب قربونش برم تا میتونه فقط ریخت پاش میکنه

منم بعضی وسایل خیلی روی اعصابم هست دیونه شدم شما میندازی دور ؟خلوت می کنی

بله اونایی قابل استفاده  نباشه میندازم دور اونایی قابل استفاده هست میبخشم به نیازمند..کلا از خونه شلوغ بدم میاد من حتی دکوری هم زیاد ندارم تو خونه تابلو و دکوری در حد دو سه تا دونه دارم گل طبیعی بیشتر دارم 

تا میتونی وسایل که لازم نداری ببخش یا بفروش منیمالیست شویعنی تا میتونی چیزی نگیر و وسایل اضافی رو دو ...

آره وسایل لباس مباس 

اشغال بدرد نخور 

همه رو باید دور کنم 

چقد حوصله میخواد جمع کنی این همه رو

معجزه شکر گزاری...