ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
منم مریض شدم اصلا نا ندارم کار کنم بزور فقط یه لقمه غذا درست میکنم گشنه نمونیم ، یکم همسر و بچه هام جمع و جور میکنن ولی باز مثل خودم که نمیتونن ، چند هفته ای ؟ من ۲۱ هفته ام
همش سرپام ، تمام لباس زمستونیارو جمع میکنم میچینم روی رگال، تابستونی ها جدا ،رگال تو کمد دیواریه، اسباب بازی بچه ها طبق اندازه و نرمی و سفتیشون پک های جداس بالای کمد دیواری، کتاب ها جدان، ظروفی که استفاده نمیکنم توی کارتنهاشون مرتب تو کمد دیواری ان، هفته ای دوبار گردگیری و جارو میکنم ، دوتا بچه ۸ ساله و یک و نیم ساله دارم و مبلمان و فرشامون و سرویس خوابهامون هم سفید و کرمه و یدونه لک هم روش نیست. عوضش آرزومه بشینم چون مدام در حال تمیزکاری و جمع کردنم ، وزنم ۵۵ کیلو و قدم ۱۶۵هست
من یه بچه یه دوسال ونیمه دارم خونم فعلا هیمشه مرتبه به جز اسباب بازیای پسرم اونارم دارم کم کم یادش میدم که باید نوبتی بازی کنه همه رد یهو نیاره وسط اگه موفق شم