2777
2789
عنوان

عروسی پسر عمومه بیاین بگیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 37 پست
عههه منظورم این نیست منظورم اینه که بفهمن خانوم شدم و دیگه دختر بچه نیستم

۱۷سالته خیلی بزرگ نشدی

اندازه سن و سال خودت برو عروسی

آرایشم آنچنانی هم نمیخواد ی آرایش لایت خودت انجام بده موهات هم یا دم اسبی یا فر کن

لباس هم خیلی زرق و برقی نگیر

ی چیز ساده و شیک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همچین چیزی تو ذهنمه چون خودم بلد نیستم آرایش کنم ولی چه مدل لباسی

لباس هایی که پارچه ساده و یه دست دارن . در چه جور میخوای لخت باشه؟ آستین داشته باشه یا نه؟ بلند باشه یا کوتاه ؟

دنبال چی میگردی؟

منم همچین چیزی تو ذهنمه چون خودم بلد نیستم آرایش کنم ولی چه مدل لباسی

برو آرایشگاه حتما ولی آرایشگاه خوب 

دخترانه آرایش کن لباستم پوشیده باشه حالا من فرهنگ شما رو نمیدونم ولی پوشیده شیک تره بنظرم

ارایشگاه نرو خودت الان بهتر میدونی چه ارایشی بهت میاد 

من ک هررروقت ارایشگاه رفتم پشیمون شدمو زشت شدم 

با ترفندای اینستا براخودم سایه میزنم خط چشم میکشم مژه میزارم موهامم یا اتو میکشم یا فردرشت میکنم و تمام

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

موهاتو برو آرایشگاه.ارایش هم اگه خوب بلدی خودت کن.اگه خوب بلد نیستی ، اونم برو آرایشگاه بگو میکاپ ملایم صورتی می‌خوام. لباس هم یه لباس کوتاه تا زیر زانو مناسب سن ات هست. چون دخترعمویی، قراره فقط وسط باشی پس زیاد کوتاه نخر. در حد یکی دو وجب، پاهات معلوم باشه. رنگ لباست هم اگه میخوای بزرگ دیده بشی از لحاظ سنی، مشکی بخر ‌. یا هم سبز لجنی. این رنگ ها از لحاظ سنی بزرگ نشونت میدن. پارچش هم ساده باشه، مدلش هم پف دار نباشه‌.