2777
2789
عنوان

تاپیک تکراری در مورد نامزدم

127 بازدید | 10 پست

سه ماهه باهمبم خواستگاری هم انجام شده 

نامزدم دست دل بازه مهربونه شکاک نیست و پسر دلسوزیه 

منتها خیلی راحت از کلمات جنسی استفاده می‌کنه  چ بسا دعوا باشه یا شاکی باشه یا ب شوخی کلا اسم اندام جنسی بدون خجالت یا هرچی ب زبون میاره امروزم با مدیرش دعواش شد اومد پیش من درد کنه کلی حرف ناموسی ب مدیر زد ...مثلا می‌گفت خواهر ک... مادر ج.ن....  ک. مادرش و ازین حرفا 

ببخشید اگر تکراری تاپیک زدم  یا حرف بد زدم میخام نظر کلی دوستان بدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیلی بده تو اینده رو بچه هاتونم موثر خواهد بود خانوادگی اینطورن؟

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اگر یه روزی بحث بیفته بینتون 

همین حرفای زشت و به شما و خانواده میزنن

صحبت کنین بگین اذیت میشم 

زشته 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نمی‌دونم

بهش بگو حتما که اذیت میشی. و قشنگ نیستو 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نمی‌دونم ولی خانواده ما ندیدم بابام اینجور حرف بزنه یا برادرم

خب خانواده ماهم اینطور حرف نمیزنن منظورم خانواده خودشونه عزیز،اگه مشکل داری الان جدا بشی بهتره تا با بچه و اینا

درمیان این‌همه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر