2777
2789
عنوان

حرکت چیپ دوستم

279 بازدید | 30 پست

اومده بود خونمون بعد من از وقتی اومد یکوب داشتم پیذیرایی میکردم و کل خوراکی اورده بودم 

بعد تازه چایی خورده بودیم مامانم گفت هندونه بیارم بخورید؟ گفتم تازه چایی خوردیم خوب نیست

یهو گفت بگو بیاره چرا گفتی نیاره!

منم رفتم اوردم چنگال زد توش ی تیکشو خورد بعد با وجود چاقو ک اورده بودم با چنگال دهنیش همرو قاچ قاچ کرد بعد دوتا تیکه کوچیک خورد بعد گفت دیگه نمیخوام اینقد عصبانی شدم دوست داشتم خفش کنم بعد گفت حیفه بخورش گفتم من دهنی نمیخورم ببخشید 

بعدم انداختمش اشغالی 

چرا باید ینفر اینقدر بی شخصیت باشه

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقعی ک ناهار اوردم خریت کردم توی ی ظرف خروشت ریختم ی قاشق گذاشتم توش مثل همیشه ک ی قاشق میذاریم خروشت رو میریزن با همون قاشق تمیز رو ظرفشون 

گفتم ببین این قاشق رو گذاشتم تو خروشت بریز رو برنجت بخور ک دیگه قاشق دهنیمون نزنیم توش فکر کنین اینو بهش توضیح دادم بعد برگشته میگه من دلم پاکه

گفتم دل من پاک نیست!

گفت اوکی

بعد یهو قاشق دهنیش زد توش😵‍💫انگار عمدی میکرد اعصابم خورد شد 

لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)

بابا باهت احساس صمیمیت کرده بعدم دوستته مگه چیه اینجوری پشت دوستت میگی

این اصرافه ن احساس راحتی ضمنا من هیچوقت کاری نکردم ک اون فکر کنه اینقدر راحته!

عاقبت احساس راحتی و صمیمیت زیاد با ادم اشتباه

ببین گلم اولا ک دوستم ی هفته پیش من بود من 

و من هیچوقت چشم داشتی ازش نداشتم هرچی بوده لطف و محبت بوده ولی مسواک نمیزد 

بخدا خودتون باشید اسمون رو به زمین میکوبید چرا فکر میکنید رعایت کردن بهداشت یعنی من ادم اشتباهیم

به نظرم اگه همچین وویزگی هایی داری بهتره کسی خونتون دعوت نکنی یا کلا صمیمی نشی

من همیشه خونم پر از مهمونه هیچوقت ادم ب این کثسفی نیومده بوده خونم 

نمیدونم فرهنگ ما اینطوری نیست که اینقد کثیف کاری توش باشه

به نظرم اگه همچین وویزگی هایی داری بهتره کسی خونتون دعوت نکنی یا کلا صمیمی نشی

منم خونم کسیکه بهداشتو رعایت نمیکنه وفرهنگش پایینه اصلا دعوت نمیکنم از ادمای بی فرهنگ و بی شخصیت خوشم نمیاد وقتی استارتر قاشق گذاشته و بهش گوشزد کرده قاشق دهنیشو توی ظرف خورشت نزنه دقیقا نشون میده ی ادم سادیسمی که میخواد بقیرو اذیت کنه

آخربار هندونه و خورشت دهنیش رو میذاشتی یه ظرف یه بار مصرف ببره

کجا ببره خونمون مونده بود ۱ هفته