2777
2789
عنوان

نامزدم

692 بازدید | 40 پست

سه ماهه باهمبم خواستگاری هم انجام شده 

نامزدم دست دل بازه مهربونه شکاک نیست و پسر دلسوزیه 

منتها خیلی راحت از کلمات جنسی استفاده می‌کنه  چ بسا دعوا باشه یا شاکی باشه یا ب شوخی کلا اسم اندام جنسی بدون خجالت یا هرچی ب زبون میاره امروزم با مدیرش دعواش شد اومد پیش من درد کنه کلی حرف ناموسی ب مدیر زد ... ببخشید اگر تکراری تاپیک زدم میخام نظر کلی دوستان بدونم

عادت کرده ــ البته به این معنی نیست که پسر بدی باشه

باید روی خودش کار کنه تا کمتر استفاده کنه 

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردامعمولامیگن ولی بخواه ازش که نگه

ی مرد هر چیم بد دهن باشه نمیاد جلو نامزدش ک هنو عقدم نکردن این حرفارو بزنه که 🤔

نامزد اسی دیگه کارش از بد دهنی گذشته 

ممکنه از اون دسته آدمایی باشه ک تا چاییشون سرد میشه هر چی فوش ب دهنشون میاد بگن

بد دهنه و عادت کرده ولی این ربطی به اینکه آدم خوبیه با بد نداره چون شوهر منم بد دهنه ولی خیلی آدم خو ...

ب شما هم بد دهنی میکنه؟؟؟یا کرده؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ی مرد هر چیم بد دهن باشه نمیاد جلو نامزدش ک هنو عقدم نکردن این حرفارو بزنه که 🤔نامزد اسی دیگه کارش ...

متاهلم میدونم مردافقط جلوزنشون ورفیقای درجه یکشون میگن این بددهنی نیست تودعوام به زنشون فحش جنسی نمیدن البته شوهرمن اصلافحش نمیده نه جنسی نه غیرجنسی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰