کلا کسی به چشم نمیاد کراشم کم میزنم شاید بگم فلانی خوشتیپه ولی اینکه کراش سگی بزنم بیفتم ک دنبالش ک باهاش دوست بشم برای رابطه نه ن:حس میکنم مشکل دارم استم بگم آدم تنوع طلبی نیستم از اولم همینطوری بودم دختریم هستم تو اجتماع بوذم جاهای مختلف رفتم ولی کلا زیاد تپ این فازا نیستم.عجیبه که اینجوریم؟
کسی واقعا شاید نیست باب میلم چیه ببین مثلا یکی بثد من اصلا روس فازی نداشتم پسر خوبیم بودا منم فاز عشق عاشقی نداشتم .البتهذیچی بگما شده بثد مجازی از کسی خوشم بیاد اونم از ظاهرش ولی اخلاقی ن ب من نمیخورد.از کسیم خوشم بیاد واقعا نمیفتم دنبالش.طاهرمم خوبه قیافمم خوبه واقعا اینجگریم مثلا نیست زشت باشم ولی نکیدونم چرا اینجوریم.حالا ببخشید اینجوریم ک اگه رابطه عاطفیم داشته باشم طرف ولم کنه مهم نیس دیگه سفتم😂😂
من یه بار کراش زدم اونم ۱۲ سالگی بعد از اون نمیگم کسی به چشمم نمیاد مثلا در این حد بگم وای چقد جذاب ...
منم کراش شده بود ولی جالبیش اینه از کسی خوشم میومد جذبم میشد به طرز عجیبی.ولی بعد ک بیشتر میشناختم همشون دنبال رابطه جنسی اینا بودن بعد مثلا یکیش اصلا کانادا بود .میتونستمم با همون بمونم ولی خب دور بود وابستگی میاورد اصلا هم معلوم نبود بتونه بیاد نیاد دیگه بیخیالش شدم .دیگه تو سن ۲۱ سالگی تو دانشگاه از یکی خوشم اومد اونم بیشتر بخاطر طرز فکرش عملا عاشقش شدم ولی دیگه بعپ اون کسی ب چشم نمیومد .یجورایی خودمو فک کنم محدود کردم به اینکه حتما من باید تز کسی خوشم بیاد ک بیاد طرفم