2777
2789
نه اطلاعات گرفتید بهم بگید لطفا

هیچ کس ک جواب نداد 

تا اونجایی ک فهمیدم مربوط ب خرید کالاست

تا صد و پنجاه تومن

بدون ضامن

با ی برگ چک صیادی

مثلا میشه موتور لپ تاپ گوشی یا لوازم خانه خرید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن بودم تاپیک میترکه.خودم ۲۱روز تا همین پریروز صرفا برای گذاشتن تاپیک قیمت طلا معلق بودم،این جا آ ...

حالم بخدا بد شد چطور اینقدر حق ب جانت حرف میزنن اگه آزادی سخن داشتیم نمیکشتن اون موقع میدیدن ک نود درصد مردم ناراضی هستن

حالم بخدا بد شد چطور اینقدر حق ب جانت حرف میزنن اگه آزادی سخن داشتیم نمیکشتن اون موقع میدیدن ک نود د ...

دقیقااااا،چه تو اجتماع چه فضای کوچیکاری مثه اینجا حتی راهپیمایی و اعتراضشون فضای بدون خطر مال اوناست،بایدم حرف از آرامش بزنن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دقیقااااا،چه تو اجتماع چه فضای کوچیکاری مثه اینجا حتی راهپیمایی و اعتراضشون فضای بدون خطر مال اوناست ...

راست میگی اونا راحت صحبت میکنن ماها فقط درد بکشیم یعنی باور کنید اون نفری ک نوشت آرامش دارم باعث شده تپش قلبم بره چنان بالا

حالم بخدا بد شد چطور اینقدر حق ب جانت حرف میزنن اگه آزادی سخن داشتیم نمیکشتن اون موقع میدیدن ک نود د ...

ببین روهمین تیکه ای که انداختم(آرامش😏)شما و دو نفر دیگه ریپلای زدید و حرف زدیم،بقیه که تعدادشون کم نبود لایک میکردن،نمیتونمم حق ندم،تو همین فضای محدود کلی جیره خور مواجب بگیر زیراب زن هست که حداقلش اینه که با گزارش طرفو تعلیق میکنن خودت تو اجتماعی میبینی بیرون شرایط بدترم هست،خییییلیا میفهمن و میدونن حق و باطل واقعی چیه ولی میترسن،سکوت میکنن،یا خیلی کج دار و مریز رفتار میکنن،درصورتی که اگه آزادی و امنیت از بابت بیانش بود مشخص میشد از لحاظ تعداد مدافعین کدوم کفه سنگینتره

حالا خدا کنه فقط تعلیق کنن دردسر دیگه ای درست نکن

نه نگران نباش.من سه بار تعلیق شدم،بدتر از اونو گفتم(اینحا نمیگم)مشکلی ایجاد نشد،چون بدترتر از اونا رو هم گفتن😅

راست میگی اونا راحت صحبت میکنن ماها فقط درد بکشیم یعنی باور کنید اون نفری ک نوشت آرامش دارم باعث شده ...

باور نمیکنم حرف دلشون این باشه خیلی موذین گویا از رنج کشیدن بقیه لذت میبرن،انسان نیستن،والله خداروشکر من ندار نیستم،سه نفریم من شاغل نیستم همسرم درامد متوسط داره بی ادبی خونه خوب و ماشین متوسط داریم خودمم اخیرا ماشین خریدم،غذای خپب میخوریم چون خودم بشدت شکمو هستم،ولی خدا شاهده به مادون خودم فکر میکنم دلم کباب میشه،بماند که همه تو یه کشتی سواریم و فعلا اون بدبختا دارن غرق میشن و کم کم به منی که طبقه وسطم هم داره میرسه و ان شاالله! به طبقه بالا که اکثرا درکی از اون پایینا ندارن