2777
2789

بچه ها زندگیم خیلی حوصله سر بر شده

صبح پا شو صبحانه ناهار ی پیاده روی  و شام و ... 

حالا وسطاش ی کتاب و  پادکست و فیلم گاهی اصافه میشه

شما چیکار میکنین ک زندگیتون هیجان داشته باشه ؟؟؟

من خسته شدم از این مدل زندگی حس خیلی بدی دارم 

موهام میریزه . اشتهام از بین رفته 

و کلا داغونم.  دوستام همه ازدواج کردن و رفتن پی زندگی شون .تازه از امروز دارم میرم سر کار با اینک ۳۵ سالمه . من مجردم  خاستگار نداشتم  ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی همه ما همینه حتی اونی که شاغله یا متاهله بهرحال روندی تکراری رو میگذرونه مهم اینه که رضایت از زندگی رو بالا ببریم

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

عزیزم ازدواج چندان هم برتری نیستش که از روزمره در بیای

فقط بیشتر سرت گرم میشه و گرفتاری داری واسه کارای شوهرت، حرفای خونوادش، خرجای خونه و..😂😂

من ساعت ۱۲ بیدار میشم تا چشامو باز میکنم خونه رو مرتب میکنم و غذا میذارم بعدم میرم باشگاه و میام خونه دوباره غذا و تمیز کاری و..😂

نهایتا وقت اضافه پیدا کنم آخر شب فیلم میبینم 🥲

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

مجردی برنامه بچین با دوستات سفر برو

یا یه تور باحال پیدا کنین هر چند وقت برین طبیعت و اینا

همین که سر کار هم میری خیلی سرگرمت میکنه 

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

عزیزم انشاالله که با یه فرد عالی ازدواج کنی وخوشبخت بشی. ولی اونایی هم که ازدواج کردن محدودیت هاشون بیشتر میشه باید تایم کلاس و کارو ورزششون رو با بچه و شوهر هماهنگ کنن خیلی سخت میشه کارشون. البته من اینطوریم شاید بقیه راحتتر باشند