2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط میتونم بگم از یه استاد خیلی مطمئن شنیدم که نباید بری شمع تراپی بعدا به مشکلات بیشتری خوردی نگی ن ...

چرا 

شمع تراپی یجور دعا کردند ک هرکی انجام میده میگ تا خدا نخواد نمیشه سنگینی کارما نداره برای کار بد اصلا نتیجه نمیده 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

پس باید چیکار کرد

دقیق نمیدونم در جایگاهی نیستم که بتونم راه حل بهتری بدم

ولی دیدم کساییکه چهله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس برداشتن خوندن فقط باید حوائج شرعی و به صلاح باشه و به آرامش هم میرسن و هاله اش رو تقویت میکنه 

کاشت ناخن نداشته باشه انرژی منفی جذب میشه و چاکراه فرعی رو میبنده

وضو و غسل داشته باشه 

میگن دائم الوضو بودن انرژی مثبت برای خودش میاره و به دیگران هم همین انرژی مثبت منتقل میشه 

صدای اذان بشنوه و بلند بخونه انرژی های منفی دور میشن ازش

بجاش با طبیعت انس بگیره چاکراهاش تقویت میشه

در کل اینو بگم که شمع تراپی عاقبت خوشی نداره اینو یک استاد در علم علوم غریبه گفت دلیلشم گفت ولی من نمیتونم اینجا بگم 

اینم بگم به هیچ عنوان پیش دعانویس هم نره 

چرا شمع تراپی یجور دعا کردند ک هرکی انجام میده میگ تا خدا نخواد نمیشه سنگینی کارما نداره برای کار بد ...

بالاخره من نظرمو گفتم مدیون نباشم 

و دلم نیومد آینده انسانی رو درگیر مشکلات ببینم 

شما و بقیه هرجور صلاح میدونید عقل و اختیار دست خودتونه🌹

من زیاد مذهبی نیستم نمیدونم باید چه کرد خیلی فکر مشغوله

فکر کنم زیاد ربطی به مذهب نداره

همون راهکارهایی که نوشتم با حضور قلب و انرژی مثبت انجام بدین ان شاءالله کمکتون میشه و کم کم راههای روشن تری براتون باز میشه و الهی که حاجاتتون برآورده بخیر بشه عاقبت بخیر بشی و همیشه قلبت سراسر آرامش باشه ❤️