2777
2789
عنوان

کسی میدونه بیماری روانی من چیه

87 بازدید | 9 پست

16 سالمه بعد یه لحظه توی ذهنم میگم مثلا اگه در دستشویی را کامل نبندم باید تا آخر عمر نماز بخوانم  یا مثلا تا تیزر فلان سریال شروع نشه باید سریع از گوشی بیام بیرون وگرنه آبجیم طلسم میشه( این کارا می کنم  که آبجیم طلسم نشه و خودم تا عمر نماز نخونم ) کسی میداند بیماری روانی من چیه؟ 

وسواس فکری

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر می‌رسد که شما با نوعی از افکار وسواسی و رفتارهای اجباری مواجه هستید. این وضعیت می‌تواند به اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) مربوط باشد. در این اختلال، فرد ممکن است افکار یا تصورات ناخواسته‌ای داشته باشد که باعث ایجاد اضطراب می‌شود و برای کاهش این اضطراب، به انجام رفتارهای خاصی (مثل بستن در دستشویی یا ترک گوشی) روی می‌آورد.

اگر این افکار و رفتارها برای شما مزاحمت ایجاد کرده و کیفیت زندگی‌تان را تحت تأثیر قرار داده‌اند، پیشنهاد می‌کنم با یک متخصص روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید. آنها می‌توانند به شما کمک کنند تا این وضعیت را بهتر درک کنید و راهکارهایی برای مدیریت آن ارائه دهند.

یعنی چی

فیلم ترسناک دیدی

یا ببین از وقتی این مدلی شدی قبلش. از چی ی نترسید خواب ترسناکی ندیدی؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم