2777
2789
عنوان

تعبیرخواب🪞☁️

39 بازدید | 3 پست

من یک یا دوباردیگ این پرنده هارو توی خوابم دیدم و انگاری ادامه اون خوابم بود 

پرنده هاش از لحاظ جثه شبیه لک لک بودن 

اما سبزرنگ و زرد و بعضیا چهره های عجیب شبیه انسان تو حالت خواب ازشون عکس و فیلم گرفتم بمن گفتن گفتن پاکشون کن نکردم 

و خونه مادربزرگم بودیم مثلا بارون شدید بود و کلی حیوون نجات دادیم توله سگ و روباه سفید کوچولو انگاری حامله بود و خرگوش و... 

روباهه چنگ مینداخت گذاشتمش خیاط برگردم دیدم مورچه ها خوردنش😐😂

خرگوشم وحشی بود هی میخاست بره رفت حیاط پرنده هه خوردش 

فقط توله سگا موندن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مادربزرگم فوت شد و اون خونه بین وارثه هست و اینک مادربزرگمم کمک میکرد ب نجات حیوونا

و اینک من درحالت عادی فوبیای پرنده دارم کلا مخصوصا بزرگ جثه 

خواب دومم این بود ک من مهاجرت کردم و دوستانی دارم و مث زمان مدرسه بی غم و خوشحالم و حالا ی هفته بعد عروسی پرخالمه و باید برگردم ایران 

توی جشنی بودیم ک یهو میزنم زیرگریه و میرم با یکی. ازدوستای روانشناسم صحبت کنم بهشم میگم من از مهاجرت خوشم نمیا و درحال گفتن زندگیمم ک بیدارشدم😁💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی توی خواب اول میخاستیم اسم پرنده رو دربیاریم گوگل مثلا همش اسم هدهد میاورد 

ولی پرنده ها عجیب غریب بودن واقعا یکیشون مث لک لک سبز بود 

یکیشون سبز بود ولی تغییر شکل میداد بزرگتر. و ترسناک تر میشد و زرد رنگ برگای پاییز

دوتاشونم مث صورت ادم بود باکمی تفاوت