2777
2789
عنوان

مشاورم

131 بازدید | 13 پست

بچه ها برا مشاورم گزارش کار میفرستم 

سین میکنه هیچی نمیگه قبلا یه خسته نباشیدی

چیزی میگفت ولی الان هیچی نمیگه 

حتی دیر هم سین میکنه مثلا دو سه ساعت بعد 

به نظرتون دیگه نفرستم براش ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشاورتون و عوض کنید

مشاور من از دوازده رد شد خودش پیام میده گزارشکارتو بفرست

بعدم فقط که نباید بگه خسته نباشید باید ببینه اون روز تو چی خوندی عملکردت خوب بوده یا بد اگه کم خوندی چرا کم خوندی ، اگه پارتی را اجرا نکردی دلیلش چی بوده.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

مشاورتون و عوض کنیدمشاور من از دوازده رد شد خودش پیام میده گزارشکارتو بفرستبعدم فقط که نباید بگه خست ...

عزیزم شماره مشاورت رومیدی؟

آنلاین کار میکنه ؟

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
اگه به ضررتونه از لحاظ درسی و دولت هدر میشه دیگه باهاش مشاوره وردندار اگه اذیت میشی.

به نظرتون رفتارش زشته که سین میکنه هیچی نمیگه؟

البته با خودم‌میگم‌بنده خدا یه سره چی بگه 

چند ماهه مشاورمه الان خیلی دیره بخوام عوضش کنم

میخوای یه تذکری بهش بده 

مثلا بگو گزارش کارم و چک نمیکنید😄

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

عزیزم شماره مشاورت رومیدی؟آنلاین کار میکنه ؟

فردی نیست عزیزم

گروه مشاوره است ولی خوب کلا گروهشون خیلی پیگیره رو کار مشاور ها نظارت میکنه.

و نه فک کنم حضوری دانش آموز میگیرن تو شهرمون ، یه گروه دارن میره تو مدارس حرف میزنن دانش آموز جذب میکنن.

میخوای یه تذکری بهش بده مثلا بگو گزارش کارم و چک نمیکنید😄

مرده،دوست ندارم باهاش بحث کنم

از برنامش راضیم خیلی حضوری هم هست 

ولی فقط لین مسئله خودمو آزار میده حس میکنم خودمو کوچیک کردم

فردی نیست عزیزمگروه مشاوره است ولی خوب کلا گروهشون خیلی پیگیره رو کار مشاور ها نظارت میکنه.و نه فک ک ...

آهان 

ممنون عزیزم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،