دوستان تنوع طلبی ذاتیه یا به مرور آدم تنوع طلب میشه؟من تا ۱۸ ،۱۹سالگی اصلا با پسرا در ارتبتط نبودم زیاد یعنی هیجوقت تو فاز عشق عاشقی نبودم شاید مثلا فقط یباز رو یکی کراش زدم ک اونم به مرور کمرنگ شد .بعدش یه نفر بود مجازی بود ک اصلا کشور دیگه بود اونم دو ماه صحبت کردیم اومد ایران همو دیدیم ولی دیگه کلا همو ندیدیم تا الان ک ۵ ساله در حد لایک استوری اینا .دوباره گذشت تا اینکه تو ۲۰ سالگی رفتم دانشگاه اقلا هیچکس ب چشمم نمیاد فقط با همکلاسیم ک من اول ازش اومد کم کم هم اون خوشش اومد ولی کلا یجوریم ک دنبال پسر نمیفتم برام مهم نیست اصلا بشه نشه .اتفاقا خیلیم مهربونم خوش اخلاقم و با اون دید به پسرا نگاه نمیکنم.گاهی وقتا حس نیکنم شاید مشکل دارم آدم سردیم نیستم ولی الان ک ۲۳ سالمه نمیدونم چمه.همین الان چندین نفر ازم خوششون اومده با یکیش رفتم بیرون نرفت تو دلم اصلا اصلا حس نیکنم روانیم
ضد پسری😂نه ولی بدون شوخی میگم اینو برو حتما مشاوره🌺
نه ضد پسر واقعا نیستم ولی کلا اینجوریه اگه من ارتباطم قط کنم کلا قط میشه همین دوست مجازیم خیلی خوبیم با هم ولی دیگه مثل ۵سال نیستیم اتفاقا ازشم خوشم میومد ظاهرش اینا یا مولا همین ک دانشگاه بود ی تایم دور شدیم باز نزدیک .واقعا تنوع طلبم نیستم