2789
عنوان

بی بی چک

609 بازدید | 33 پست

بچه ها پریود من ده روزه عقب افتاده😔

الان بیربی چک گذاشتم یه هاله افتاد حتی شوهرم هم میگفت یه هاله میبینه😔

من بدبخت هنوز عقدم😢 

بچه ها من هیییچ علایمی ندارم هیچی

امروز کلی شنا کردم کللی زعفرون خوردم کلی چیزای سنگین جهیزیه امو جابه جا کردم اما انگار نه انگار

مگه زن حامله نباید یه سری علایم داشته باشه اخه

توروخدا دعاکنید حامله نباشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عکس بزار عزیز

عکس نمیاد هرچی تلاش کردم عکس بزارم نشد

توی عکس هم پیدا نیس هاله اش😢

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیــــزم فک‌کنم مامان شدی من تا هفته ۶ هیچچچچ علایمی نداشتم و بی بی چک تا ۹۰٪ درسته

ای وای خاک بر سرم شدد

علائم‌ از الان زوده همه ندارن آزمایش بده تا دقیق مطمئن بش خوب جلوگیری میکردی

جلوگیری داشتم من نمیدونم اصلا چجوری شد

برکه عزیزم ان شاالله که نیستی بودی هم زمین به اسمون نیومده که نهایتا سریع عروسی میگیرید یا انتخاب ها دیگه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
چای ترش بخور

چای ترش از عطاری بگیرم؟