2777
2789
عنوان

ازدواج

146 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

دنبال دختر خوب برای برادرم هستم متاسفانه فعلا شرایط فعالیت های اجتماعی ندارم و خانه نشینم تا بچه هام یکم بزرگ بشن تو فامیلم دختر مناسب نداریم و اینکه مادرم اینا تو شهرک زندگی میکننو محدوده یعنی مورد مناسب نیست اکثرا بازنشسته هستن و بچع ها ازدواج کردن 

نمیدونم راهنمایی کنید چه جوری میتونم پیدا کنم هر جام رفتم آرایشگاه دکتری رصد کردم اما یا سنش نخورده یا قبول نکرده 

برادرم ۳۸ سالشه به خاطر اینکه من دیر ازدواج کردم موند گفت بعد خواهرم ازدواج میکنم پاسوز من شده اطرافیان و فامیل همه رفتن داداشم طفلک ازدواجش دیر شده نمیدونم تلویزیون چنتا برنامه داشت واسط گران ازدواج یادم نیست اونموقع فازش نبودیم

ممنون میشم راهنمایی کنید 

only God

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به دوست آشنا مسجد محل و.. بسپاریدخود داداشتون کسی مد نظرش نیست؟اهل کجایید

نه بنده خدا سپرده به مادرم اونم دوساله ماداریم میگردیم موردای معرفی شده جور نشده دخترا دنبال شاه پریونن حتی مذهبیاش بدتر  شدن 

only God

یک کانال هست تحت عنوان کانال رویش تو ایتا. تو نت بزن لینک کانالش میاد معرف های شهرهای مختلف رو گذاشته باید حضوری مادر یا خواهر آقا پسر یکبار برن ولی.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

نه ما از خدامونه کسی رو بخاد سپرده به مادرم

منم شرایطم کامل شبیه شماست داداشم به من سپرده

منم همه جا دارم براش میگردم به دوست فامیل و.. گفتم توکل به خدا 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
منم شرایطم کامل شبیه شماست داداشم به من سپردهمنم همه جا دارم براش میگردم به دوست فامیل و.. گفتم توکل ...

جایی فعال اجتماعی باشی راحت پیدا میکنی

مسجد بسیجی باشگاه سرا محله ایی کلاسی

only God
جایی فعال اجتماعی باشی راحت پیدا میکنیمسجد بسیجی باشگاه سرا محله ایی کلاسی

محل زندگیم یه شهر دیگه هست ولی هفته ای دوبار میرم براش میگردم 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز