2777
2789
عنوان

مادرشوهر

281 بازدید | 10 پست

سلام خانمها من قم زندگی میکنم کالابرگ رو که دادن با شوهرم میرم شهرستان شهر خودم یه فروشگاهی هست وسیله هاش ارزونه میریم خرید تا میخواییم بریم خرید مادرشوهرم به بهونه خرید داشتن میاد که ببینه ما چقدر خرید میکنیم داشتیم میرفتیم فروشگاه بهم میگه شما زیاد خرید دارین من نمیتونم وایسم گفتم آره دیگه کل خرید ماه هست پس برو رو صندلی بشین صندلی داره میگه صندلی نداره تو دلم گفتم مجبوری بیای نیا دیشب چند تا وسیله تموم کردم مثل مایع و تخم مرغ و این چیزا شوهرم بهم کارت داد گفت برو مغازه رفتم زنه گفت تو کارتت موجودی کمه بعد اومدم پیش ماشین حالا این پشت خطه من نمیدونستم به شوهرم گفتم موجودیش کمه شوهرم گفت خا الان من به این کارت میزنم برو بده یه دفعه دیدم صداش میاد میگه چیشد کارت چیه شوهرم میگه هیچی نرگس رفت مغازه پول کم اومد میگه چی خریدین میگه مامان وسیله میگه چقدر خرید کردین شوهرم میگه مامان باز من زنگ میزنم میگه مگه کالابرگ خرید نکردین اینجا شوهرم گفت مامان مرده منتظره دلم میخواست تلفن رو بگیرم اینو ببندم حرف یه کلمه بهش بگم به تو چه مربوطه پررو میدونم اینجور موقع شوهرم ناراحت میشه چرا چیزی گفتی 

بی تربیت پررو انگار از این میگیرم خودش همیشه فروشگاهه به پدرشوهرش آمار میده فضول انقدر بدم میاد تا یه چیز میگیرم میگه چقدر خا برای چی برای پسرت زن آوردی فکر میکنه عروس باید کلفت این و دختر خرفتش باشه

آخعی عزیزم عجب مادر شوهر پروو و فوضولی متاسفانه همین چند همسر ناراحت میشه ی درده فوضولی و پر رویی مادر شوهر هم ی درد جداست 

اشکال نداره میگذرن ول کن بزار خدا جوابشونو بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یبار بگو بیاد خونتون 

هیچی نزار جلوش بگو هیچی نداریم هنوز نرفتیم خرید 😂

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

عزیزم بعضی ها عادت دارن همه چی رو سوال میکنن 

منم چون خودم روزی از زندگی کسی سوال نمی پرسم.خوشم نمیاد ازم بپرسن 

اما چه میشه کرد؟

اکثر اطرافیانم اینطوری هستن...

دوست صمیمی م

مادرم 

خواهرم 

خانواده همسرم ماشاالله که نگم 

نباید اهمیت بدی وگرنه یا کدورت پیش میاد یا خودت اذیت میشی 

هیچی ارزش اینو نداره خودتو ناراحت کنی و اعصابت بهم بریزه 

هر کس یه طوریه؟

ایشون هم اینطور 

بزار دلش خوش باشه 

قیمت خریدت رو بدونه چیزی از ارزش های شما که کم نمیشه.....

عزیزم قم که قیمتاش عالیه همونجا خرید کنید دیگه

آخه کالابرگ فقط چند تا فروشگاست همه چی نمیشه خرید کرد شوهرم میره اونجا قبلا جانبازان خرید میکردیم 

عزیزم بعضی ها عادت دارن همه چی رو سوال میکنن منم چون خودم روزی از زندگی کسی سوال نمی پرسم.خوشم نمیاد ...

پشتمون میشینه چرت و پرت میگه من میدونم اخلاقشو خوشم نمیاد متاسفانه شوهرم باهام همراه نیست 

آخعی عزیزم عجب مادر شوهر پروو و فوضولی متاسفانه همین چند همسر ناراحت میشه ی درده فوضولی و پر رویی ما ...

یعنی هبوی منه انگار از دست این شهر خودمون میریم یه دور نمیتونیم زن و شوهر بزنیم سریع لباس میپوشه میاد