2777
2789

خواستم نماز بخونم انقدر خستم با این وجود ک بیدار بودم نخوندم ، کلا همینجور میشبنم یک جا شماها چطوری هستید ؟ صبحا کسل یا سر حال؟

یک سری ها تاپیک میزنی سوسکی میان میخونن میرن خوب خواهر من برادر من ما شاید دوست داشته باشیم از نظرات تو هم استفاده کنیم .. هان!💚🔆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا کسلمشبا بچها و شوهرم ک خاب رفتن میام تنهایی میشینم ی گوشه یک ساعت دو ساعت میگذره نمی‌فهمم

چرا؟ منم حال دلم خوب نیست

ولی اینقدرررر خسته میشم،شب زودتر از همه خوابم میبره

یعنی تو گوشی هم نمیری؟

چرا؟ منم حال دلم خوب نیستولی اینقدرررر خسته میشم،شب زودتر از همه خوابم میبرهیعنی تو گوشی هم نمیری؟

بخدا از ی طرف خستگی گذشته و نگرانی آینده از ی طرف تحمل خانواده شوهر و مقدار زیادی آدم سمی گاهی بحث و درگیری با شوهر و سخت تر از همش از صبح با بچه سر و کله میزنم تا نصف شب اینا دلیلشه.‌..

نه تو گوشیم نمیرم یا خیلی کم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
اگ شب دیر بخوابی فکرت مشغول باشه کسل بودن طبیعی ... در غیر اینصورت شب ها قبل خواب دم کرده زرشک سیاه ...

اره فکرم درگیره همش شکست زیاد در زندگیم خوردم ، حالا زرشک سیاه از کجا پیدا کنیم؟

منم همیشه کسلم ولی دیروز ساکشن غبغب کردم اصلانتونستم بخوابم چشام ورم کردن شنبه هم هر دوبچهام امنتحان ...

کاش منم شوهر و بچه میداشتم ☹️ اشکال نداره این خستگی بعد از عمل عادیه

بخدا از ی طرف خستگی گذشته و نگرانی آینده از ی طرف تحمل خانواده شوهر و مقدار زیادی آدم سمی گاهی بحث و ...

اینارو که همه داریم،ببین هیچ مردی ارزش اینو نداره که به خاطرش غصه بخوری ،تاپیک قبلی منم هست ،ولی دیگه چیکار کنیم 

اینارو که همه داریم،ببین هیچ مردی ارزش اینو نداره که به خاطرش غصه بخوری ،تاپیک قبلی منم هست ،ولی دیگ ...

اره دقیقا هیچ مردی 

ولی آدمیزاده دیگه می‌فهمه چی خوبه چی بد ولییییی بازم بیخیال نمیشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن