2777
2789
عنوان

رژيم غذايي

148 بازدید | 10 پست

رفتم دكتر كه كارش خوبه تقريباً معروفه خيلي هم خوش برخورده حرف از رژيم غذايي شد براي قبل از بارداري و زمان بارداري

همه بايد و نبايد هاي خوراكي رو رد كرد!!!!!! مثلاً ازش پرسيدم اويشن يا زغفران بخوريم بچه سقط ميشه گفت من قبول ندارمو چيزاي ديگه...!!!!!

ديگه خيلللي تعجب كردم كه پرسيدم شما واسه خودتونو اطرافيانتون هم همينطور رفتار ميكرديد كه واستون مهم نباشه گفت اره اصلاً رژيم غذايي توي بارور شدن زن و سقط جنين هيچ تاثيري نداره !!!! هنوزم تو شوكم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا از دستورایی که بین مردم شایع می شه متنفرن. سعی می کنن به هر شکلی ردش کنن. یه کمی هم حق می دم بهشون. هر نسخه ای تو هر شرایطی قابل اجرا نیست. ولی این نسخه های خود ساخته دائما دارن اجرا می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ببین زعفران توی غذا مثلا زرشک پلو، یا یه کاسه شله زرد هیچ وقت باعث سقط نمیشه،اگر چند مثقال زعفران و یکی یهویی بخوره شاید یه اتفاقی بیفته 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
دکترا از دستورایی که بین مردم شایع می شه متنفرن. سعی می کنن به هر شکلی ردش کنن. یه کمی هم حق می دم ب ...

والا با قاطعيت رد ميكرد 

بهش گفتم عسل و سياه دونه بخورم؟ ميگن رحم بايذ گرم باشه تا زودتر باردار شد گفت تاثيري نذاره!!!!

ببین زعفران توی غذا مثلا زرشک پلو، یا یه کاسه شله زرد هیچ وقت باعث سقط نمیشه،اگر چند مثقال زعفران و ...

درسته اين زعفران يكي از سوال هايي بوذ كه پرسيدم ازش ، كلاً ميگفت خودتو درگير رژيم غذايي ها نكن راحت باش 

ميگفت اگه مريضي خاصي نداري پس ممنوعيت غذايي هم نداري

درسته اين زعفران يكي از سوال هايي بوذ كه پرسيدم ازش ، كلاً ميگفت خودتو درگير رژيم غذايي ها نكن راحت ...

راست میگه بابا، من کسی می‌شناسم داشت میمرد تو بارداری ش پیتزا بخوره، ولی خانواده شوهرش نمیزاشتن میگفتن فست فود نباید بخوری، به نظر من همه ی متعادلش خوبه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
راست میگه بابا، من کسی می‌شناسم داشت میمرد تو بارداری ش پیتزا بخوره، ولی خانواده شوهرش نمیزاشتن میگف ...

اااخي بنده خدا

حالا از اين بابت با دكتره موافق بودم چون وقتي خودمون تحت فشار رژيم غذايي بزاريم همش اذيتيم اينو بخوريم يا نخوريم