kianyava مدیر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1297 عنوان مامانا کسی بیداره لطفاکمک | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست بچم واکسن دوماهگی زده بایدهر۴ساعت استامینوفن بدمش یاهر۶ساعت دیروزصبح زده تاهمین الان هر۴ساعت دادمش میگم نکنه باید هد۶ساعت میدادم برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید... 1404/02/18 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_گوگولی عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2455 نه باباخوابالوهم نشدکلا خیلی مقاومت میکنه دربرابرخوابیدن شیر خودتو بده استامینوفن رو قطع کن
kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1297 فعلا امشبم هر ۴ساعت بده از فردا دیدی تبش کمه هر ۶ ساعت یا هر ۸ساعت بده .اما تا دوروزه خوب میشن معمول ... کلا تا کی بایدبهش بدم استامینوفن وحتی اگه تبم نکرد بدمش؟دمای بدنش الان۳۷.۴بودتب که نیست؟ برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
taaraaneh عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5163 کلا تا کی بایدبهش بدم استامینوفن وحتی اگه تبم نکرد بدمش؟دمای بدنش الان۳۷.۴بودتب که نیست؟ فعلا محض اطمینان بده چون تازه واکسن زده تا دوروز ک حداقل باید بدی .من این درجه باشه حتما میدم باز خوددانی بنطرم تا فردارو بده بهش. 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
taaraaneh عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5163 کلا تا کی بایدبهش بدم استامینوفن وحتی اگه تبم نکرد بدمش؟دمای بدنش الان۳۷.۴بودتب که نیست؟ تبم نداشته باشه درد ک داره این مسکنه دردشو آروم میکنه 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 9329 کلا تا کی بایدبهش بدم استامینوفن وحتی اگه تبم نکرد بدمش؟دمای بدنش الان۳۷.۴بودتب که نیست؟ دمای بدنش بالاست. تب از ۳۷.۸ به بالا هست. استامینوفن رو بده که بدنش داره داغ میشه. بعضی بچه ها روز اول تب نمیکنن روز دوم تب میکنن. بچه من همین طوریه.
kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1297 دمای بدنش بالاست. تب از ۳۷.۸ به بالا هست. استامینوفن رو بده که بدنش داره داغ میشه. بعضی بچه ها روز ا ... ممنونم که جواب دادی عزیزم برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1297 فعلا محض اطمینان بده چون تازه واکسن زده تا دوروز ک حداقل باید بدی .من این درجه باشه حتما میدم باز خو ... ممنونم عزیزم حتمامیدم بهش برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 9329 ممنونم که جواب دادی عزیزم خواهش میکنم عزیزم. یکم بیدار بمون دمای بدنش رسید ۳۶ و نیم بعد بخواب.