2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رفتار مادرشوهرت 😑ینی چرا واقعا تااین حد لجبازی اونم با بچه خودت عزیزم الان ب فکر اینده باش ب فکر ...

دارم نابود میشم خیلی عصبی ام کلا دیگه انگار زندگیه من فقط شده پنج سال پیش گیر کردم تو سال ۹۹

اخه الان مادرشوهرم مثلا دوستم داره و خودشم پشیمونه ازینکه اون زمان لجبازی کرده اما پشیمونیش برا من فایده نداره 

من واقعا حسرت بزرگی توی دلمه 

تنها نکته مثبتش اینه که پولتونو نریختید تو شکم یه عده که مدام هم حرف دربیارن. به نظرم به زودی اقدام ...

خودتو بذار جای من بقیه میپرسن چرا مادر داماد نیست چی میگی ؟؟؟ وقتی مادره نیاد باباشم نمیاد ممکنه خواهر برادرا هم نیان چی بگم به فامیل ؟ 

به کی بگم ؟؟

به اونایی که دعوتشون خواهید کرد.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

دارم نابود میشم خیلی عصبی ام کلا دیگه انگار زندگیه من فقط شده پنج سال پیش گیر کردم تو سال ۹۹اخه الان ...

عزیزم میتونی بری بامشاور صحبت کنی 

ببین گلم شما گذشته رو ریختی توی ی چمدون دائم باز میکنی چمدون رو ی نگاه میکنی ب محتویات داخل چمدون

الانم اگ روزی 23ساعت برای این مسئله گریه کنی داد بزنی بی فایدس چون برنمیگردی ب عقب 

برای چند سال اینده باز حسرت امروز رو میخوری ک چرا فکرمو درگیر این مسئله کردم 

ب جاش ب فکر اینده و تربیت بچه هات باش 

نمیدونم رابطتتون با همسرت چجوریه ولی درتلاش باش ک رابطتتو باهمسرت عالی کنی 

واقعا اگر این مسئله انقد مهم بوده همون زمان باید سفت وایمیستادی و شل نمیومدی ن الان بعد ۴سال 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خودتو بذار جای من بقیه میپرسن چرا مادر داماد نیست چی میگی ؟؟؟ وقتی مادره نیاد باباشم نمیاد ممکنه خوا ...

حداقل لباس عروس بپوشید بزنید برقصید. وقتی فامیل اینجوری هستن حداقل خودتون دور هم شادی کنید با بچه هاتون. جالبه آقایون اصلا اهمیت نمیدن به عروسی نگرفتن و این عالیه. حداقل استرس و ناراحتیشونم کمتره. خانما هزار و یک فشار ذهنی و جسمی رو تحمل می‌کنند 🤦🏻‍♀️

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

تو دقیقا خواهر من هستی ، تهش میدونی چی شد ؟ شوهرش بهش گفت تو اگه خوب بودی بابات بدون عروسی شوهرت نمی ...

چرا براش عروسی نگرفتن ؟ هنوزم داره باهاش زندگی میکنه؟

عزیزم میتونی بری بامشاور صحبت کنی ببین گلم شما گذشته رو ریختی توی ی چمدون دائم باز میکنی چمدون رو ی ...

نه اون زمان برام مهم نبود اما خونواده همسرم انقد بی احتزامی کردن انقد فرق گذاشتن انقد توهین کردن فک کردن من مونده ام که بدون مراسم اومدم خونه پسرشون 

براهمین میگم باید مراسم میگرفتم 

چون برا جاریم که بعد از من اوم همه رسم و رسومات رو اجرا کردن با باغ و اتلبه و فلان اما من هیچی .یک هزار تومن برام خرج نکردن 

الان مادرشوهرم باهام خوب شده برام کادو مبخره خوب رفتار میکنه اما من دلم عروسی میخاد 🥺

با شوهرت صحبت کن برین یه آتلیه خوب لباس عروس اجاره کن آرایشگاه هم برو با شوهرت برین تو طبیعت عکس و ف ...

چقد هزینتون شد شوهرت داد ؟؟؟ 

یعنی هیچ مراسمی نگرفتی؟ 

از ی طرف میگم اخه حیفه ادم بره این همه خرج اتلیه و ارایشگاه و لباس بکنه بعد کسی نبینه چون مراسمی در کار نیست

خو نیاد میگفتی خبر مرگش مریضه چه حرفا خوب نمیومد حسرت به دل موندی خوبت شد ؟ قهر میکردی با شوهرت تلاش ...

اصلا اون زمان عقلم کار نمیکرد وگرنه بقول تو میگفتم مادرشوهر مریضه نمیتونه بیاد بیشتر لجش میگرفت دلم خنک میشد 

راحت بگید برام عروسی نگرفتن تو دلم مونده. دروغ که نیست. بعضیا واقعا قشنگ سر زبون دارن کاش همه اینجور ...

روم نمیشه بعد من اعتماد به نفس ندارم میترسم پشت سرم بگن عقده عروسی داره و یا مسخرم کنن بگن با دوتا بچه یادش اومده مجلس بگیره

چقد هزینتون شد شوهرت داد ؟؟؟ یعنی هیچ مراسمی نگرفتی؟ از ی طرف میگم اخه حیفه ادم بره این همه خرج اتلی ...

سال ۱۴۰۱ بود که هزینه آتلیه و لباس عروس و آرایشگاه خودم و شوهرم و کت و شلوار و کفش و دسته گل شد بیست تومن. 

هیچی نگرفتن حتی ما رفتیم عکس گرفتیم حاضر نشدن یه غذا درست کنن ما ببریم خودم شب درست کردم پنج صبح هم رفتم آرایشگاه. 

عکس بگیر فیلم بگیر قشنگ چاپ کن قاب کن بزن تو اتاق خوابت. برای فیلمشم یه آهنگ خوب و قشنگ انتخاب کن. یه روزی بچت میبینه خودت میبینی لذت ببری. 

روم نمیشه بعد من اعتماد به نفس ندارم میترسم پشت سرم بگن عقده عروسی داره و یا مسخرم کنن بگن با دوتا ب ...

دهن مردم همیشه بازه. 

2790
2778
2791
2779
2792