2777
2789
مخالفت مادرشوهر اگه مجلس میگرفتیم نمیومد ابروم جلو فامیلای خودم میرفت

برگام ریخت 😑

الان سالگرد ازدواج بگیر ی مهمونی کوچولو

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها نکته مثبتش اینه که پولتونو نریختید تو شکم یه عده که مدام هم حرف دربیارن. به نظرم به زودی اقدام کنید یه جشن کوچولو بگیرید لباس بپوشید چهارتا آدم حسابی دعوت کنید. مادرشوهر هم نیومد، نیومد. اونایی که حرف در نمیارن رو دعوت کنید که آرامشتونو به هم نریزن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

هیچی هیچی هیچی محضر عقد ساده بعدم وسیله خریدیم اومدیم خونه و شروع زندگی

اگه اینقدر برات مهم بود خب ازدواج نمیکردی با اون آدم عزیزم 

حداقل می‌تونستی سفر بری 

یا حتی لباس عروس بپوشی و آرایشگاه بری و آتلیه و باغ بری اونجا که نیاز به مادرشوهر نبود اصلا 

اینکه خودت طرف مقابل رو خواستی بدون اینها پس خواست خودت بوده و انتخاب خودت 

هیچی هیچی هیچی محضر عقد ساده بعدم وسیله خریدیم اومدیم خونه و شروع زندگی

با شوهرت صحبت کن برین یه آتلیه خوب لباس عروس اجاره کن آرایشگاه هم برو با شوهرت برین تو طبیعت عکس و فیلم بگیرن. برای ما هم خانواده شوهرم حمایت نکردن دیگه همین کار رو کردیم. 

چرا برگات ریخت ؟ الان دیگه نمیشه دوتا بچه دارم

از رفتار مادرشوهرت 😑ینی چرا واقعا تااین حد لجبازی اونم با بچه خودت 

عزیزم الان ب فکر اینده باش ب فکر ابنکه بهترین مادر و همسر باشی

هرچقدم ب گذشته فک کنی تغییری ایجاد نمیشه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

دیگه نمیشه دوتا بچه دارم

خب با بچه جشن بگیرید.جشن کوچولو‌. اصلا بگید برای سالگرده.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

راحت بگید برام عروسی نگرفتن تو دلم مونده. دروغ که نیست. بعضیا واقعا قشنگ سر زبون دارن کاش همه اینجوری بودن. 

اگه خودت رو هم دوست می داشتی قبول نمی کردی و الان این حال نبودی

اگه اون موقع عقل الانمو داشتم اره 

اما متاسفانه هیچکی راهنماییم نکرد خودمم فقط درگیر این بودم که مادرشوهر رو راضی کنم اخرشم راضی نشد 

اصلا مادره انقد اذیتم کرد که حتی به مجلس فکر نمیکردم

2790
2778
2791
2779
2792