2789
عنوان

برگشت پیج

85 بازدید | 12 پست

من حدودا چندسال پیش با شمارم پیج زده بودم بعد رمزشو فراموش کردم الان ایدیمو میزنم همون پروف و ...هست بعد میزنم رو این دکمه ک میگه کد ارسال شد به شماره اما هیچ پیامکی از کد برا شمارم نمیاد مشکلش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از برنامه وارد نشو از سایت اون اسمشو نبر ،وارد شو 😁

یعنی میگی از کروم برم تو اینستا بعد ایدیمو بزنم رمزو چیکار کنم میزنم میگه کدو ب شماره ارسال کردیم اما پیام نمیاد واسم😭

چی میشه بهتر توضیح بدی

ببین الان اون برنامه رو گوگل سرچ کن ،سایتشو باز کن ،از اونجا فراموشی رمز و بزن ،برای ریکاوری ،تلفن ات وارد کن ،همه کارهارو از سایت انجام بده انگار برنامه اش نصب نداری 

اگه نشد این راه

راه دوم برو توی ستینگ setting 

بعد برو تو اپ مورد نظر 

بعد کش cash پاک کن

برگرد دوباره تو برنامه درخواست بده ببین کد میرسه بهت یا نه

یعنی میگی از کروم برم تو اینستا بعد ایدیمو بزنم رمزو چیکار کنم میزنم میگه کدو ب شماره ارسال کردیم ام ...

میگم دوباره انجام بده تا حالا داشتی از برنامه اقدام میکردی الان از سایت اقدام کن

میگم دوباره انجام بده تا حالا داشتی از برنامه اقدام میکردی الان از سایت اقدام کن

میشه انجامش بدی یا بهتر راهنماییم کنی هزینه داشته باشه پرداخت میکنم عزیزم کارم ضروریه 🙏🏻