monblack مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 عنوان تتو بدن | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست فردا قراره کاور بشه تتو قدیمیم سمت چپ سینمه از الان استرس دارم خوابم نمیبره همش میترسم حالم بد بشه و این داستانا اه چقد آدم کم دلو ترسویی شدم قبلا دل شیر داشتم الان باکوچیکنرین چیز هزار تا فکر میاد سراغم و ترس برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1404/02/18 | 02:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 من هرکی میخاد بیاد پیشم قبلش بش حتما میگم مشروب نخور حتی سیگار نکش.... میان چنام خونن میزنه از بدنشو ... هالا من اهل وسیگارو مشروبو قهوه و اینام نیسم بعضیا میگن مشروب بخور نفهمی دردشو ولی میگن باعث خونریزی میعش برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
m47ehrsa عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 349 بااینا میخام کاور کنم از خودم ضربانه چون کاوره انتخاب زیاد ندارم اون دوتا بالایی با پاینی ک زیر سینه کاورش میکنه اونم باید سایه بندازه
m47ehrsa عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 349 هزینه تقریبیش چه قدر شده؟!میدونم قیمت به سایز و طرح بستگی داره فقط میخوام بدونم حدودا تو چه رنج قیمت ... ی مار ساده ولی پر کردنی داره یجاهاییش حدود۱۵ سانته من خدم۶۰۰ ۷۰۰ میزنم ولی از من پول نگرفتن دادم رفیقم ک تو کلاس بودیم زد برام
m47ehrsa عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 349 واقعا؟ نمیدونستم اصلااخه سیگاری نیستم شنیده بودم قابل تحمل میکنه بخاطر همون کشیدم نباوا هرکس ک میاد پیشمون میفهمیم ک طرف الان داره اینجوری خون از بدنش میزنه بیرون مثال مشروب خورده....
m47ehrsa عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 349 هالا من اهل وسیگارو مشروبو قهوه و اینام نیسم بعضیا میگن مشروب بخور نفهمی دردشو ولی میگن باعث خونری ... اره دیگه باعث خون اومدن میشه پدرمونو در میاره منم با دستکش نمیتونم کار کنم دستم میخوره ب خونه حالم بد میشه هی تن تن باید خونو پاک کنی..
nill_aan عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3185 ی مار ساده ولی پر کردنی داره یجاهاییش حدود۱۵ سانته من خدم۶۰۰ ۷۰۰ میزنم ولی از من پول نگرفتن دادم رفی ... شما تتو میکنی؟؟
لونا03 عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 5408 درد نداره نگران نباش عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن