2821
2789
عنوان

خدا دارم میمیرم

106 بازدید | 9 پست

یعنی به یه جا رسیدم فقط دارم به خود کشی فکر می‌کنم سه ماهه باردارم یعنی کل س ماه لب به هیچی نتونستم بزنم اگه هم ب زور خوردم کلا بالا آوردم همش فشارم پایینه کلی وزن کم کردم هیچ قرص تهوعی خوبم‌نمیکنه فقط آرزوی مرگ دارم کلی دکتر رفتم سرم گرفتم اصلا هیچی انگار دارم تاوان پس میدم روز ب روز ضعیف تر میشم تو رو خدا بگین چیکار کنم 

نباشه روزی که نباشی...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هر غذایی نخور .

من فقط ترش میخوردم . شیرین لب نمیزدم. داروهامم نتونستم بخورم . حتی غذا هم نمیخوردم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هر غذایی نخور .من فقط ترش میخوردم . شیرین لب نمیزدم. داروهامم نتونستم بخورم . حتی غذا هم نمیخوردم

همونم نمیتونم بعد ک معدم خالی میشه میسوزه اسید میزنه بالا فقط عوق خالی میزنم و کف بالا میارم 

نباشه روزی که نباشی...

عزیزم فقط دکتر میتونه کمکت کنه 

دکتر خوووب

خوب میشی مطمئن باش تحمل کنی گذشته 

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز