2777
2789
عنوان

دلم پیتزا میخاد

239 بازدید | 23 پست

الان بابام از خونه عمم اومد خونش نزدیکه میرع سرمیزنه

گفت پیتزا با قارچ گرفته بودن 

یه لحظه دلم‌گرفت 

از اینکه ما از اونا وضعمون بهتره وای دلمون شاد نیست اخرین بار که پیتزا خوردم دو سااله پیش 

پسر عمه ها بشدت شوخ خوش اخلاق با همسراشون

داداشای من بد اخلاق 

یه داداش مریض 

دل خوش 🙄خیلی وقته نمیدونم چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خجالت میکشم تو محله خودمون یکی هست محله های دیگه روم نمیشه

بی خیال    از چی خجالت میکشی   من هر جا دوست دارم میشینم چیز میز میخورم  بستنی  ساندویچ تو پارک و رستوران و اینا 

میشه دستور یه پیتزای خوشمزه بگین ،میشه با سرخ کن بدون روغنم درست کنی ،پسرم مریضه ومیگه دوست دارم خودت برام پیتزا درست کنی خیلی دوست دارم براش درست کنم ولی نااهلان درست نکردم

فر نداریم

تو قابلمه هم میشه موادشو بپز زیرقابلمت شعله پخش کن بزار شعله روکم کن بزار گرماداخلش جمع بشه بعد مواد پیتزاریی ک پخنی بریز رو نون بزار تو قابلمه درشم دم کنی بزار

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
سفارش بده بیار خونه با هم بخورید چی میشه مگه ،ربطی به اخلاق بقیه نداره مدل غذاکه

برادرم معلولیت ذهنی داره خیلی وقتا بهش حمله دست میده میدونی بیشتر اصلا پیتزا طعمش از یادم رفته بود امشب دلم خواس .

میشه دستور یه پیتزای خوشمزه بگین ،میشه با سرخ کن بدون روغنم درست کنی ،پسرم مریضه ومیگه دوست دارم خود ...

واسه سرخ کن اول بزار خمیر پیزا ۳ ۴ دقیقه تنهایی بپزه بعد درش بیار روش سس قرمز بمال بعد یکم پنیر بریز دیگه روش هر چی دوست داشتی میتونی بریزی مرغ گوشت سوسیس ژامپون قارچ فلفل دلمه ای ،یه ادویه هم داره پیتزا بریزی خوب میشه، بعد که مواد زدی روشو پر از پنیر کن ،سرخ کن من ۶ ۷ دقیقه طول میکشه تا بپزه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂