2777
2789
عنوان

من بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 33 پست

عزیزم نگران نباش ان شاالله به زودی خدا با اولاد سالم و صالح دلت روشاد کنه ، یکسال وقت زیادی نیست مورد داریم بعد ۲۲ سال باردار شده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

عزیزم من زیر نظر یه دکتر باردار شدم

ولی تو ژنم بود دوقلو شد دوست داشتی شماره دکتر بهت بدم بوشهر هست ویزیت انلاینم میکنه

من تنبلی خفیف.داشتم

این کاربری دست سه نفره😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای خدا باهات حرف بزنه بگه چرا این بلا سرت اومده ؟ چون واقعا از بلا بدتره که آدم بریزه به هم . آی ...

نفهمیدم منظورتو

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

وای تروخدا دعای دوقلویی نکنین برا این بنده خدا من تو این یک و نیمسال پیر شدم ضعف اعصاب گرفتم هم بارداریش آدمو میپوکونه هم بعدش انشالله خدا بزودی یع بچه سالم و قشنگ بهت بده 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه خیلی شیرینه قبول دارم ولی وقتی اومد اون‌موقع میفهمی دیگه خودت تموم شدی. نه جون داری نه وقت داری که یه ذره برا دل خودت زندگی حداقل تا سه چهار سال مخصوصا اگه یه بچه بدقلق داشته باشی. از زندگیت لذت ببر بچه دارم میشی خیالت راحت

ماهی خانوممم  

بچه داشتن با ذهن آزاد و آروم در تضاده هنو نمیدونی چقدددد سخته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الهیخداخفظشون کنهکمکی نداری؟

نه گلم به جنون رسیدم بیشتر روزا آرزوی مرگ میکنم

نه نگووووان شاا،،،بزرگ میشن وآروم وفهمیده کیفشومیبری

قربونت برم اون‌موقع من دیگه سالم نیستم که لذت ببرم هرچند همین الانشم نیستم