2777
2789
عنوان

کیست مویی دردناک

9114 بازدید | 56 پست

سلام دوستان

کسی هست کیست موئی جراحی کرده با لیزر؟

لطفا بگید درد داره یا نه؟

اینکه چه مدت باید استراحت کرد؟

ممکنه دوباره برگرده؟

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر عموی همسرم داشت جراحی کرده بر نگشته دیگه ...بعد جراحی هم راحت بود

با لیزر؟ 

چند روز تو خونه استراحت کرد؟

سلام عزيزم من اين دردو س سال تحمل كردم و درنهايت ٤اذر جراحي كردم ب روش بسته اوايلش كمي درد داره براي من خداروشكر چون ب روش بشته بود اذيت چنداني نداشت الانم دوماه ميگذره تقريبا زخمم خوب شده و مشكلي ندارم انشالا ب سلامت جراحي ميكنن نگران نباشيد منم خيلي ترس داشتم ولي ب اون همه ترس نمي ارزيد

فکر کنم  جراحی بود دو روزی بیشتر خوابیده نبود زود بلند شد

ممنون

خیلی استرس داره میترسه میگه دردش زیاده

سلام عزيزم من اين دردو س سال تحمل كردم و درنهايت ٤اذر جراحي كردم ب روش بسته اوايلش كمي درد داره براي ...

آخه دکتر گفته ۲ ۳ تا بخیه هم میخوره از این میترسه کارمند هم هست فوقش یه هفته سرکار نره خیلی میترسه البته ۲ ماهه درد گرفته و خیلی شدید شده

بستگی به عمقش داره بعصی هاخیلی عمیقه خیلی پانسمان زیادمیخادورسیدگی امابعصی هاهم نه میتونه راه بره هم ...

معذرت میخوام گفت خیلی عمیقه و اندازه یه تخم مرغ شده 🙈🙈🙈

با سرم شستشو و باند استریل شستشو بدم؟

آخه دکتر گفته ۲ ۳ تا بخیه هم میخوره از این میترسه کارمند هم هست فوقش یه هفته سرکار نره خیلی میترسه ا ...

بخيه بخوره خيلي بهتره زخمشون بستس و روش گاز استريله هم تو حركت هم خوابيدن راحتن اگر زخمشون بازبود يك ماه كامل بايد توخونه ميموندن ايشون اقا هستن قدرت بدنيشون بيشتره بهبوديشون سريعتره من هفته دوم بااينكه دوتا كيست داشتم ك خيلي بزرگ بودن و دو قسمت مختلف و جداگانه از ...جراحي شده بود كاملا سرپا بودم تو راه رفتن هيچ مشكلي نداره فقط تو نشستن يكم بايد رعايت كنن و تو اون يك هفته اگر مراقبت كنن خيلي اذيت نميشن و خوب ميشن روي رينگ بشينن روزانه با شامپوبچه زخمو بشورن و با سشوار باد ملايم محل زخمو كاملااااااا خشك كنن و روش گاز استريل بذارن و خيلي از جاشون بلند نشن تااخر هفته زخم خيلي بسته ميشه نگران نباشيد زخم خيلي عمقي نيست چون سريع متوجه شدن و دارن درمان ميكنن زودتر ازاون چيزي ك فكرشو كنيد سالم و سلامت ميشن 

بخيه بخوره خيلي بهتره زخمشون بستس و روش گاز استريله هم تو حركت هم خوابيدن راحتن اگر زخمشون بازبود يك ...

ممنون خیلی خیالم رو راحت کردی البته خودش خیلی بیشتر استرس داشت 😍

استارتر ببخشيد يه سؤالي داشتم اگه كيست مويي عمل بشه بعدا جاي عمل مو درمياد ؟ 

نمیدونم دکتر چیزی نگفت