2777
2789
عنوان

مرد متاهل

169 بازدید | 11 پست

دوستم مجرده و با یه مرد متاهل که دوتا دختر داره دوست شده 

باهاش حرف که میزدم ناراحت بود می‌گفت بهم محل نمیده

وقت برام نمیزاره 

گوشیمو جواب نمیده 

هر راهی رو حاضرم امتحان کنم و پول خرج کنم که باهام باشه 😐😐😐😐

یعنی به فحش بستمش و کلی حرف زدم که بلکه بفهمه کارش اشتباهه ولی میگه عاشقش شدم 🙄🙄💩

درسته اون مرد متاهل کثافت و لجن است که خیانت می‌کنه 

ولی این جور زن و دخترا رو میبینم میفهمم گاهی اون مرد شاید از اشتباهش برگشته و یا هرچیزی 

ولی این خرابان که با وجود این همه پسر مجرد میرن با مرد متاهل 

شعارشون هم اینکه خب مرد اگه خوبه عاشقه ما هرکاری کنیم اون از راه به در نشه 🤧

دختر چشم آبی مورد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه دوستت نیس 

یه خونه خراب کن ب تمام معناست 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

دختر خاله من مجرد متولد ۷۹ با یه مرد متاهل متولد ۵۵ ارتباط عاشقانههههه داره مرده براش خونه اجاره کرد ...

باباشکری خوبی داره 

خانوادش چیزی نمیگن؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

دختر خاله من مجرد متولد ۷۹ با یه مرد متاهل متولد ۵۵ ارتباط عاشقانههههه داره مرده براش خونه اجاره کرد ...

با ۵۵ساله چجوری میخوابه؟چندشم شد

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز