2777
2789
عنوان

کات کردم🙂💔

95 بازدید | 4 پست

اگر تاپیک های قبلیم رو خونده باشید متوجه میشید پارتنرم با دختر خالش بهم خیانت کرد رفتم همو دیدیم همه چی رو واسش توضیح دادم اولش میگفت نه حتی دعوا گرفت بعدش که گفتم خودم دیدم واسم اسکرین فرستاد گفتم مَرد باش نزن زیر غلطی ‌که کردی برگشت گفت اشتباه کردم منم جلو چشمای خودش از گوشیم و همه جا بلاکش کردم و رفتم

دلم گرفته اَشکام بند نمیان چطوری تونست همچین کاری کنه باهام🙂💔

خوبه زود فهمیدی چجور آدمیه هنوز دیر نشده فکر کنم گفتی فقط چند ماه با هم بودین زود فراموش میشه

بهش فکر نکن اون یه لجن و خائنه

ولی خیلی صبوری من اگه بودم همون موقع که فهمیدم پاره اش میکردم 

خوبه زود فهمیدی چجور آدمیه هنوز دیر نشده فکر کنم گفتی فقط چند ماه با هم بودین زود فراموش میشهبهش فکر ...

آره با قصد جدی اومد خیانت کرد بهم

باورم نمیشه میگفت تو دروغ میگی میخوای منو لاشی نشون بدی دید راهی نداره هی معذرت خواهی میکرد حتی نمیذاشت از تو ماشین برم بیرون درا رو قفل کرد گفتم جیغ و داد میکنم داداشام میان ترسید باز کرد🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره با قصد جدی اومد خیانت کرد بهمباورم نمیشه میگفت تو دروغ میگی میخوای منو لاشی نشون بدی دید راهی ند ...

خانواده ها در جریان بودن؟

چند ماه با هم بودین؟

ارزشش رو نداره بخوای حتی راجبش تاپیک بزنی