2777
2789
عنوان

حال الانم

56 بازدید | 6 پست

نمی‌دونم الان ک دارم اینو می‌نویسم شاید بابتش ده سال دیگ پشیمون بشم امشب فهمیدم خدا بهم دختر داده  یه لحظه انگار دنیا رو سرم خراب شد 

بعدش از خودم متنفر شدم بخاطر این حس بدم 

شوهرمو و خانوادش دختر نداشتن خیلی خوشحال شدن 

اما خودم نه .....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خداوند برکت و روزی خونه ای که دختر داره رو هزار برابر میکنه . هر وقت از ادما و روزگار خسته و وامونده میشم با دخترم درد و دل میکنم . با حرفهاش بهم  امید میده . پسرم تاج سرمه . عاشقشم ولی فقط با دخترم میتونم درد و دل کنم و منو میفهمه . دختر و پسر فرقی ندارن . من دیوووونه ی بچه هامم . جنسیتشون برام فرقی نداره . بچه ها برکت زندگی ان . نا شکر نباش عزیزم . الان دو ساله دخترم نامزد کرده و دومادمم به جمع ما اضافه شد و پسرم شده دو تا . برات ارزوی صبر و برکت میکنم🍀🍀

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
نمی‌دونم چرا اینجوری شدم از خودم متنفرم

مگه قتل کردی که متنفر باشی از خودت . به جای تنفر خدا رو شاکر باش که داری مادر یه دختر زیبا میشی . خیلی ها در حسرت داشتن اولاد میسوزن

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
مگه قتل کردی که متنفر باشی از خودت . به جای تنفر خدا رو شاکر باش که داری مادر یه دختر زیبا میشی . خی ...

نه از این ک چرا دختر دارم 

از این ک چرا باید این حس بهم دست بده از خودم متنفرم