maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 عنوان یبوست دائمی 623 بازدید | 75 پست سلام من از وقتی یادم میاد یبوست میشم😢خیلی بد دردیه ، روزی ۸لیوان آب میخورم ناشتا ۳لیوان آب و آبلیمو و خاکشیر میخورم، اصلا انگار نه انگار،الانم یه مدته رژیمم ،بدتر شدم،نمیدونم چرا اصلا شکم کار نمیکنه هیچی تاثیر گذار نیستت،تو رژیمم سبزیجات فراوان میخورم و کلی غذای آبکی ولی تاثیر نداره ،انگار شکمم سنگهههههه،مردم بخدا،حتی دمنوش سنا غلیط هم تاثیر ندارع،فقط قرص بیزاکودیل ثاتیر دارع ،ولی اونم کلی برام عوارض داشت ،یه درمان دائمی میخوام ،میان وعده هم کلی میوه میخورم ولی انگار نه انگار درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر 1404/02/17 | 22:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 شام ها اکثرا غذاهای آبکی میخوریم ولی تاثیر نداره درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر
بدبخت009 عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 5232 منم داشتم میدونی چیکار کن صبح ها بجای صبحانه نون خیار و پنیر بخور فقط همین یک هفته این کارو بکن اگه نتیجه نداد دیگه ادامه نده از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9717 چسبندگی روده یا سوهاضمه داری ظاهراًیه کولونوسکوپی بکنبا این حجم سبزیجات خاکشیر و میوه اگر شکم کار نمیکنه یه مشکل جدیه خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
اولیین_کاربریی عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 1132 پودر پیدرولاکس بخرتوی آبجوشیده یا آبمیوه(مثلا تک دانه طعم انبه)حل کن ناشتا بخورروزی دوتا قاشق حل کنخیلی تاثیر گذاره
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15815 لیوان آب رو جرعه جرعه بخور (مثلا توی سه دفعه )یه دفعه ای سر نکش 🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 منم داشتم میدونی چیکار کن صبح ها بجای صبحانه نون خیار و پنیر بخور فقط همین یک هفته این کارو بکن اگه ... اتفاقا الان که رژیمم نان سنگک یا سبوس دار،پنیر خیار یا گوجه،و یدونه تخم مرغ آبپز میخورم،حدودا ۶ماهه رژیمم درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6464 نان اصلا نخور فقط نان سبوس دار از عطاری بوئینگ کابلی بگیر مثل برگ سنا است و آنتی هموروئید از داروخونه مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 پودر پیدرولاکس بخرتوی آبجوشیده یا آبمیوه(مثلا تک دانه طعم انبه)حل کن ناشتا بخورروزی دوتا قاشق حل کنخ ... اینم امتحان کردم تاثیر نداشت درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر
بدبخت009 عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 5232 اتفاقا الان که رژیمم نان سنگک یا سبوس دار،پنیر خیار یا گوجه،و یدونه تخم مرغ آبپز میخورم،حدودا ۶ماهه ... نمیدونم من مثل شما بودم صبحانه فقط نون خیار و پنیر میخوردم خوب شدم از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺
maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 هرچی بگین امتحان کردم تاثیر نداره درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر
maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 چسبندگی روده یا سوهاضمه داری ظاهراًیه کولونوسکوپی بکنبا این حجم سبزیجات خاکشیر و میوه اگر شکم کار نم ... واقعا، برای همه جای تعجب دارع که باوجود اینهمه خوردن غذاهای ملین بازم هفته ای یکبار اونم بازور میرم سرویس درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر
maedeh86j مدیر استارتر عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 176 نان اصلا نخور فقط نان سبوس دار از عطاری بوئینگ کابلی بگیر مثل برگ سنا است و آنتی هموروئید از داروخون ... حدود ۶ماهه لب به نان لواش نزدن فقط سنگک و سبوس دار درمیان اینهمه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر
اولیین_کاربریی عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 1132 اینم امتحان کردم تاثیر نداشت شربت پارافین خوراکی از داروخونه بخرهر دوازده ساعت یک قاشق بخورشکمت کار میفتهبعد که شکمت کار کرد،از بعدش دیگه مرتب پیدرولاکس بخوراین نیست ک یه روز بخوری،شکمت کار نکرد دیگه نخوریا