2777
2789
عنوان

ازدواج اگه خوب بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست
با تمام احترام قبول ندارم.این دنیا بر پایه ی عدل و شانس نیست.قوانین واضحی داره که بعضیاش ۱۰۰ در صد و ...

چی بگم قانع نشدم واقعیت

فقط با قسمت اخر حرفتون که خدا شاید از یه چیزیایی خبر داره ک عقل ما بهش قد نمیده موافقم

اهان اون قسمتم که گفتید دنیا بر پایه عدل نیست رو شدیدن قبول دارم

کاملا درست

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اونم به شانس شما نیست فداتشم.بابای پولدار داشتن که شانسی نیست،باباهه زحمتشو کشیده.زیبایی که شانسی ...

چجوری اینو میگی

بابای پولدار داشتن شانسیه

وگرنه چرا مثلا من توی خانواده پولدار بدنیا نیومدم ولی فلانی بدنیا اومد، خب کاملا شانسی و تصادفی بوده دیگه

میدونین قضیه ی اصلی این دنیا شانس نیست ، اینه که اعمال اطرافیان و‌ نسل های گذشته رو زندگی الان همه ی ما داره تاثیر میزاره و این شانس نیست،میشه تاثیری که آدم ها رو همدیگه دارند.مثل اثر پروانه ای.یه نظریه هست که میگه بال زدن یه پروانه تو آمریکا ممکنه به گونه ای رو جهان تاثیر بزاره که باعث طوفانی تو آفریقا بشه.

واسه همین قدیمیا میگن اصالت،کبوتر با کبوتر و ....

اونا آدم هایی به شدت نکته سنج و دانشمند بودند و میدونستند من اگه با خانواده ی بد وصلت کردم،تا نسل های آینده ام با این خانواده درگیر اند.

تو هرمزگان و سیستان چیزی هست به اسم شجره نامه،از قدیم دنبال این بودند که  ژن خودشون رو ارتقا بدند یا حداقل بدترش نکنند.کل خاندان های پادشاهی ها و افراد سرشناس هم به این امر باور دارند.همینه که تو دنیای واقعی شاهزاده و گدا باهم نیستند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
چجوری اینو میگیبابای پولدار داشتن شانسیهوگرنه چرا مثلا من توی خانواده پولدار بدنیا نیومدم ولی فلانی ...

اینکه کجا به دنیا اومدی و تو کدوم خانواده شانس نبوده، کاملا تصمیم والدینت بوده.اینکه با چه رنگ پوستی به دنیا بیای و موهات صاف باشه یا فر شانسی نبوده،نتیجه ی بانک اطلاعات ژنیه که گذشتگان با انتخاب ها شون به ارث گذاشتند واسه شما‌.

من کاملا معنی حرفاتو درک میکنم عزیزم منظورتو متوجه میشم ولی اینا شانس نیست،تاثیریه که انتخاب ها و اعمال دیگران رو زندگی همه ی ما می‌گذاره 

نه اونم به شانس شما نیست فداتشم.بابای پولدار داشتن که شانسی نیست،باباهه زحمتشو کشیده.زیبایی که شانسی ...

اولن که شانسیه چرا شانسی نیست برای من فرزند شانسیه که بابام پولدار باشه یا نه مگه من بابامو خودم انتخاب کردم که پولدار باشه یا نه؟چشم وا کردم دیدم توی یه خانواده هستم

و درضمن بابای پولدار داشتن تضمین کننده ی ازدواج خوب نیست عزیزم کلی دختر باباپولدار دورو برم به چشم دیدم که خواستگار ندارن یا خواستگارای بیخود دارن

بحث من اینه که هستن ادمایی که همه ی این چیزایی که شما ملاک داشتن خواستگار خوب و خواهان برازنده میدونید رو به حد عالی دارن ولی باز ادمای خوب قسمتشون نشده 

اینکه کجا به دنیا اومدی و تو کدوم خانواده شانس نبوده، کاملا تصمیم والدینت بوده.اینکه با چه رنگ پوستی ...

خب خودت میگی دیگران

پس من نوعی دخالتی توش نداشتم

اینکه خانواده یا گذشتگانم این تصمیم رو گرفتن من نقشی توش نداشتم، ولی الان دارم توش زندگی میکنم، میتونستم الان توی یه خانواده دیگه باشم، پس اینا تصادفیه، منظورمو متوجه میشی!

من میگم چیزی که من نقشی درش نداشتم پس یعنی شانسی

چی بگم قانع نشدم واقعیتفقط با قسمت اخر حرفتون که خدا شاید از یه چیزیایی خبر داره ک عقل ما بهش قد نمی ...

آره قطعا که منم مثل دیگران عالم به خیلی از چیزای دنیا نیستم ولی مثل شما قبول دارم که خیلی از انفاقات این دنیا از عهده ی کنترل ما خارج بوده و ما هیچ نقشی در اون نداشتیم.شما به این میگین شانس و من میگم این شانس نیست نتیجه ی اعمال و تصمیمات خودمون یا دیگران و گذشتگانه

اینکه کجا به دنیا اومدی و تو کدوم خانواده شانس نبوده، کاملا تصمیم والدینت بوده.اینکه با چه رنگ پوستی ...

افرین تصمیم والدینم بوده نه "من"

پس وقتی من درش دخیل نبودم به شانسم بوده و خواست خدا که من چه پدرومادری داشته باشم 

من انتخاب نکردم کجا و تو چه خانواده ای به دنیا بیام پس خدا تصمیم گیرنده بوده وقتی من در موضوعی دخیل نبودم میشه شانس من

خب خودت میگی دیگرانپس من نوعی دخالتی توش نداشتماینکه خانواده یا گذشتگانم این تصمیم رو گرفتن من نقشی ...

متوجه منظورت هستم.به پست بالاییم که به اون دوست مون گفتم ازجاعت میدم  اونم بخون بعد نظرت رو بگو

یعنی الان مجردا خوشبختن

قطعا نه

هرکسی رو ببینی در رنجی خاص داره زندگیشو میگذرونه

هدف از زندگی در این دنیا جمع کردن توشه برای آخرته

وقتی ازدواج میکنی نیمی از دینت حفظ میشه. با هرعملی که در خانه ی همسر انجام میدی کلی حسنه برات منظور میشه. نگاه محبت آمیز به همسر 

گرفتن دستش 

غذا پختن شستن ظرفها و پاکیزه کردن خونه

مخصوصا پرورش انسان که زیباترین وظیفه ی جهانه به دست خانومها ست

متنفرکردن جوان‌ها از ازدواج حیله ی دشمنه

خانواده که نباشه زندگی فردی میشه

وهمیشه نابود کردن افراد از جمعیت راحت تره

افرین تصمیم والدینم بوده نه "من"پس وقتی من درش دخیل نبودم به شانسم بوده و خواست خدا که من چه پدروماد ...

میدونی چرا مذهبی ها میگن نفسی که میکشی از قبل خدا دونسته و تقدیرت بوده.  به نظرم از نظر علمی منظور اینه که حتی گردو نه ی شانس رو که میچرخونی بستگی به تعداد چرخش و زاویه و تعداد مهره و .... داره حتی این که به قولی شانسی ترین چیز ممکن هست هم شانسی نیست،بستگی به اعمال داره .شانس وقتی شانسه که تو توی اون چیز حتی کوچکترین تاثیری نداشته باشی که محاله رو همه چیز و همه چیز و همه چیز داریم تاثیر میزاریم.ما یه جزء از کل این عالمیم که داریم رو کل دنیا تاثیر میزاریم حتی با نفس کشیدن مون.

ولی به لحاظ زبانی کاملا متوجه منظور تون هستم و تو حرف های عامیانه حرف تون درسته.شما بهش میگین شانس و تقدیر .