asalkhaooooom مدیر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 469 عنوان ازدواج اگه خوب بود که | مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست در کل ازدواج اگه خوب بود که ۶۰درصد ازدواجا به طلاق نمیکشید، اون بقیه هم که طلاق نگرفتن معمولا دارن به زور زندگیو تحمل میکنن، یا الکی جلو بقیه ظاهرشونو حفظ میکنن، بنظرم شاید کمتر از ۵درصد افراد مزدوج واقعا احساس خوشبختی کنن 1404/02/17 | 21:39 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dsarina77 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 2459 این طوری هست ولی نبودن همسر و بچه افتضاحه تو پیری دلت ارامش و نوه هاتو و مهر و محبت بچه هاتو میخواد خاله ی بابای من شوهر نکرده .. ۸۰ سالشه بیچاره هیچکس نیست ببرتش تهران دکتر عمل کنه، حالا کسیم ببرتش کی ازش مراقبت کنه اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁
انبه۱۲۲۳ عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 1511 خودت تنهایی فک کردی به این نتایج رسیدی؟ نیازی به فکر نداره اصلا اوضاع جامعه گویا همه چیزه
tameshk55 عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 5476 من هزار تا دوست و آشنا داشتم همه پشیمون هیچ کس راضی نیست من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11751 چی بگم والا ازدواج مث توالته اونایی ک داخلن میخوان بیان بیروت اونایی ک بیرونن میخوان برن داخل دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11423 این آمار و از کدوم منبع موثق آوردی؟ دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2536 اگه بافکر باشه نه بخاطر حرف دیگران ازدواجت خوب میشه یعنی قبل عشق به این باور برسی که بهم میاین و همو میفهمید ... اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
asalkhaooooom مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 469 این نظر شخصی شماست و قابل احترامهفقط لطفا پاسخ بدین که اگر ازدواج خوب نیست چرا دخترهای مجرد اینجا رو ... چون شوآف های مجازی رو میبینن و دروغای بلاگرا رو باور میکنن خیال میکنن ازدواج گل و بلبله
tameshk55 عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 5476 این طوری هست ولی نبودن همسر و بچه افتضاحه تو پیری دلت ارامش و نوه هاتو و مهر و محبت بچه هاتو میخواد ... اون اگه بچه داشت ۶۰ سالگی مرده بود به ۸۰ سال نمی رسید من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
dsarina77 عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 2459 اون اگه بچه داشت ۶۰ سالگی مرده بود به ۸۰ سال نمی رسید نه برای چی؟ مادربزرگ مامانم ۹۴ سالشه زنده اس😁 اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁
asalkhaooooom مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 469 احساس خوشبختی یچیز درونیه به مجرد متاهل بودن ربطی نداره بله ولی با ازدواج مشکلات چند برابر میشه
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2536 این طوری هست ولی نبودن همسر و بچه افتضاحه تو پیری دلت ارامش و نوه هاتو و مهر و محبت بچه هاتو میخواد ... جالبه یاد خاله پدرم افتادم که هفت بار ازدواج کرده ولی بچه نداره همشون فوت میکنند سر آخریه هم همش بحث داشتن اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم