2777
2789
عنوان

مشکلات خانواده شوهر

221 بازدید | 18 پست

دوستان لطفا کمکم کنید مشکلات تمومی نداره من ۱۵ سالگی ازدواج کردم و الان ۲۰ سالمه بچه هم ندارم یه برادر شوهر مجرد همسن خودم دارم بحث ما همیشه سر خونواده هامونه خانواده شوهرم شهرستانه و برادر شوهرم سالی سه چهار بار میومدهر دفه هم ۲۰ روز یک ماه میموند خونمون من همیشه گفتم بخاطر شوهرم چیزی نمیگفتم راحت بودن خودم رو بیخال میشدم و الان دوباره برگشته ۱۵ روزه اینجاس منم خسته شدم بخدا دلم میخاد تو خونه خودم راحت باشم شوهرم میگ بره سر کار شبا بیاد خونه ما تا وقتی ک واسه خودش خونه بگیره منم مخالفت کردم شوهرم گفت حالا ک اینطوره سالی یکبارم خونه مامانت نمیبرمت خونه مامانم تقریبا نزدیک خودمه میگ تو مثل زنای دیگ نیستی ک برادر شوهرشون پیششونه هر سری یکی از خانوادش میان یه ماه میشینن اون دفه پسر عمه هاش اومدن ۲۰ روز موندن کمکم کنید بهم بگید من کار اشتباهی میکنم حق اینو ندارم ک بخام تو خونه خودم راحت باشم بخدا دیگ خسته شدم 💔🖤

خاک تو سره شوهرت چقدر بیشعوره

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینجور شوهرا رو باید دار زد بخدا

نمیتونید زنتون رو اولویت قرار بدید زن نگیرید دخترای مردم رو بدبخت نکنید با این اخلاقای مزخرفتون🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یعنی اینجور شوهرا رو باید دار زد بخدانمیتونید زنتون رو اولویت قرار بدید زن نگیرید دخترای مردم رو بدب ...

نمیدونم کی ب این بچه ننه ها گفته ک برین زن بگیرین ک بدو بدو اومدن دخترای مردم و بد بخت کنن 

خاک تو سررررررااااا

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

نمیدونم کی ب این بچه ننه ها گفته ک برین زن بگیرین ک بدو بدو اومدن دخترای مردم و بد بخت کنن خاک تو سر ...

تقصیر خانواده هاشونه خودشون از پس تربیت پسراشون برنمیان زن میگیرین براشون که مثلا زنه پسرشون رو ادب کنه نمونه ش خانواده شوهرم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

حق باتوئه.شوهرت اصلا نمیتونه نذاره بری خونه مامانت!کوتاه نیا و بیش از حدم سرویس نده میبینی که شوهرت قدر نمیدونه پس خودت و اذیت نکن.غذا نپز .راحتی خودت و الویت بده برو اتاقت برو خرید و اینور و اونور و خونه مامانت‌.فقط نشین تو خونه به مهمونداری.حتما روی خوش نشون دادی که انقدر میمونن یه خرده کم محلی لازمه اینجور وقتا.حال شوهرتم بگیر روش زیاده

تقصیر خانواده هاشونه خودشون از پس تربیت پسراشون برنمیان زن میگیرین براشون که مثلا زنه پسرشون رو ادب ...

که خانواده دختر از پس دخترشون بر میان که تو سن کم شوهر میدن که نون خور اضافه نباشن