2777
2789
عنوان

شما هم مثل من ...

213 بازدید | 18 پست

تا مهمونی .دورهمی . جشنی . عروسی پیش میاد شب قبلش یجوری جوش میزنید که با هیچ کرم پودری پنهان نمیشه ... یا فقط من این جوریم ؟

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

من تبخال میزنم 😀

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تبخال میزنم 😀

وااای خدای من . مامان منم مثل شماست تبخالایی میزنه تاریخی ...

چرا ؟علت یابی نکردید 

وااای خدای من . مامان منم مثل شماست تبخالایی میزنه تاریخی ... چرا ؟علت یابی نکردید 

نه من هروقت استرس دارم یا تب بالا تبخال میزنم توی لبم انگار لبم رو پروتز کردم کجکی 😀

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

تنها راهش اینه تغذیتو تنظیم کنی . سعی کن ماست بخوری . خیار بخوری . میوه بخوری بیشتر . عدس بخوری . عدس و سیب زمینی . سرخ کردنیاتو حذف کن . هم بدن سالم هم وزن ایده ال و هم وضع بدن بهتر میشه . اب زیاد بخور . حتی شده کاغذ بزن دیوار که تیک بزنی . حتما تا زیره ۸ لیوان نشه . شامتو تا قبل ۷ بخور . ناهار رو ۱۲ بخور . تا میتونی میوه بخور شب میوه پوست بگیر بیار یه بشقاب کنار همسرت بخور هم میخندین هم خوشمیگذره . یه فیلم ببین . روزی ۱۵ دقیقه ورزش کن . به بدنت اهمیت بده 

اره من کلا جوش مجلسی میزنم یعنی جوش که میزنم میفهمم عروسی چیزی دعوتم هرچی جوش گنده تر مراسم مهم تر ...

منم هروقت جوش میزنم یه لنگه پا منتظر میمونم که یه جا دعوت شم . اصلا گاهی از رو جوشام میفهمم مهمانی و عروسی نزدیکه 

اره منم

واسه عقد داییم

اووووف

قبلش صورتم صاف صاف تمیز.. همون شب قبلش جوش زد اندازه گردو

اه.. ناکسا میفهمن کی قراره جشنو عروس مهمونی بریم

میزنن بیرون😂😂😂😂😂

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
تنها راهش اینه تغذیتو تنظیم کنی . سعی کن ماست بخوری . خیار بخوری . میوه بخوری بیشتر . عدس بخوری . عد ...

بیشتر اینکارو انجام میدم بخصوص ورزش و میوه ... اما اب خیلی کمتر میخورم 

اره منم واسه عقد داییم اووووف قبلش صورتم صاف صاف تمیز.. همون شب قبلش جوش زد اندازه گردو اه.. ناک ...

من که هرچی نسبت ها نزدیکتر و مهمونی ها خاص تر جوشام قرمزتر بزرگتر و تعدادشونم بیشتره ... خاک تو سرا اه