2777
2789
عنوان

چطور میشه حسی که داری رو نابود کنی

151 بازدید | 24 پست

همکارم ، خیلی وقته جوری تظاهر میکنه که عاشقمه و همیشه سعی میکنه متوجهم کنه ، کم کم منم خوشم اومد ازش ،اما نشون ندادم ولی سعی کردم ارتباط کاریم رو بیشتر کنم ،یکم شناختش بیشتر شد دیگه از اون به بعد زل نمیزنه ،فقط وقتایی که حواسم نیس نگاه میکنه یا جوری رفتار می‌کنه حس میکنم داره جلب توجه میکنه ولی مثل قبلا مستقیم نیست ،هنوزم فقط با من گرم میگیره 

اما من نمی دونم چرا جلو نمیاد اگه مجرده 

حس میکنم متاهله و این همه مدت مسخرش بودم 

میخوام فراموش کنم اما هر روز می بینمش 

اگه متاهل باشه چی💔 اصلا چرا یک متاهل باید سعی کنه نشون بده به دختری علاقه داره 

اگه متاهله چرا ول نمیکنه این رفتارای چرتو

مي خواستمت ولي نموندي پيشم،حتي بموني عاشقت نميشم🎶.🖤🦋دوست داشتم ویکتور اما دیگه سعی میکنم نداشته باشم...🖤ولی من بعد شناختت،به خودم قول دادم پسرامو درست تربیت کنم🌱♥️🩹........🕊💚🤍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهل های اینطوری مریضن یه کاری میکنن دختره وابسته بشه و خودشم بره جلو پیشنهاد بده که قسمشون راست باشه بعدا بگن من کاری نکردم دختره اومد جلو

بگو اون خرمایی که تو خوردی رو ما با هستش بازی کردیم 

بعد این همه وقت نمیدونی مجرده یا متاهل ؟

نه اونجا آدم زیاده ،با کسی اون قدر صمیمی نیستم و تو قسمت ما کار نمی‌کنه 

،تقریبا مافوقمه

مي خواستمت ولي نموندي پيشم،حتي بموني عاشقت نميشم🎶.🖤🦋دوست داشتم ویکتور اما دیگه سعی میکنم نداشته باشم...🖤ولی من بعد شناختت،به خودم قول دادم پسرامو درست تربیت کنم🌱♥️🩹........🕊💚🤍♥️

متاهل های اینطوری مریضن یه کاری میکنن دختره وابسته بشه و خودشم بره جلو پیشنهاد بده که قسمشون راست با ...

💔🖤خب من از رفتارش فکر کردم مجرده البته الانم نمی دونم ،خیلی پیگیر بود حتی راجع به من تحقیق کرده بود ولی الان خیلی وقته جلو نمیاد 

بعضی ها دوست دارند همه جا جلب توجه کنند حالا سرکار بیکار هم نباشیم یه دیدی بزنیم تا کار سریع تر بگذر ...

خب اگه متاهل باشه چرا باید با همکارا در موردم صحبت کنه اگه مجرده چرا نمیاد

یک بار جلوی میز کارم اومد خیلی خجالت می‌کشید و سرش پایین بود بدون اینکه چیزی بگه رفت، خب اگه متاهل باشه چی میخواست بگه واقعا؟ چه چیز خجالت آوری بین من و اون بود

💔🖤خب من از رفتارش فکر کردم مجرده البته الانم نمی دونم ،خیلی پیگیر بود حتی راجع به من تحقیق کرده بو ...

ببین در نظر داشته باش که متاهل باشه اون ادم 

من هم ادم متاهل که میدونستیم متاهل اومده با وقاحت جلو و بهم گیر داده هم متاهلی که خودشو مجرد جا زده بوده 

جالبه جفتشونم دکتر بودن و پی اچ دی داشتن فکر میکردن چون تحصیل کرده و پولدارن میتونن هر غلطی میخوان بکنن 

محلش نذار ممکنه سو استفاده گر باشه

من از اول نشون ندادم ،چون خجالتیم ولی واقعا دارم اذیت میشم از درون ،ذهنم اذیته ،اون از طرز نگاه من شاید فهمیده باشه 

ولش کن هنوز با خودش درگیره از فهرست همسر احتمالی ت خط بزن

من نمی دونم چطور اصلا از ذهنم پاک کنم 💔🖤