2777
2789

خاسم برم ازمایش بدم

ی خانومه گف بذار دوهفته از موعدت بگذره بد

ینی باردارم؟نیسم؟

حالمم خیلی بهم میخوره

درد پریودی ام دارم

کی ازمایش بدم

خیلی ذوق زده ام ک بفهمم هس یا نه

دوهفته طاقت نمیتونم بیارم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا صبر کنی همین الان برو بده من ۵ روز قبل پریودی مثبت شد همون روز بتا دادم مثبت بود خیالم راحت شد فکر مشغولی ک خیلی بده برو بده خیالت راحت شه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خواستی ازمایش بده اصلا هم استرس نگیر انشاالله که بارداری

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اگه بی‌بی‌چکت خط واضح نشون داده، احتمال خیلی زیاد بارداری. تهوع و دل‌درد پریودی هم از علائم شایع اول بارداریه. نیاز نیست تا دو هفته صبر کنی، همون یکی دو روز بعد از عقب افتادن می‌تونی آزمایش خون بدی، جوابش قطعیه. ان‌شاءالله که خبر خوشه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

وا چرا صبر کنی همین الان برو بده من ۵ روز قبل پریودی مثبت شد همون روز بتا دادم مثبت بود خیالم راحت ش ...

واقعا پنج روز قبل موعد مثبت شد؟

علائمتون چطوری بود؟

دوره هاتون چندروزه بود؟

میشه یکم راهنمایی کنید 

منم درحال اقدامم و نزدیک موعد پریود