خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 عنوان رنگ موهام خوبه یا بد 138 بازدید | 13 پست الان میزارم یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین 1404/02/17 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 کسی نیست؟ یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 فردا میخای بزاری ! گذاشتم یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 چ رنگی گذاشتی حداقل با چهره بزار ببینیم بهت میاد یا ن با چهره میترسم.کنفی گذاشتم حالت عسلی شده.یه لحظه میگم خوبه یه لحظه میگم نه قرمزه یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 ی کم قرمزی داره ولی پوستتسفید فکر کنم بهت میاد سبزه ام تقریبا . قرمزیش ضایعس؟رنگ کاراملی بزارم کلا قهوه ایش کنم بره؟ یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
mommehrab عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1696 با چهره میترسم.کنفی گذاشتم حالت عسلی شده.یه لحظه میگم خوبه یه لحظه میگم نه قرمزه اجی خود رنگ عسلی میگرفتی یه نخود واریاسیون دودی میزدی توش بعد میزاشتی انقد ناز میشد نترس با چهره بزار زود پاککن
خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 اجی خود رنگ عسلی میگرفتی یه نخود واریاسیون دودی میزدی توش بعد میزاشتی انقد ناز میشد نترس با چهره بزا ... چقد اینجا مشورت گرفتم کسی کمک نکرد.دیگه سرخود رفتم گرفتم مثلا تغییر کنم یکم ،حالا کاراملی دارم نمیدونم اونو بزارم از رو این یا نه یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6189 سبزه ام تقریبا . قرمزیش ضایعس؟رنگ کاراملی بزارم کلا قهوه ایش کنم بره؟ اگه سبزه ای فکر کنم قهوه ای بهتر باشه ولی قرمزیش خیلیم بد نیس اگه دوسش داری عوض نکن
mommehrab عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1696 چقد اینجا مشورت گرفتم کسی کمک نکرد.دیگه سرخود رفتم گرفتم مثلا تغییر کنم یکم ،حالا کاراملی دارم نمیدو ... الان فعلن دیگ دستش نکن ولی دو درجه تیره تر از داری بزار روش
خداییااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6746 اگه سبزه ای فکر کنم قهوه ای بهتر باشه ولی قرمزیش خیلیم بد نیس اگه دوسش داری عوض نکن مودی شدم هم دوسش دارم هم یه لحظه بدم میاد.ممنون از نظرت❤️ یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین