2777
2789
عنوان

دیگه تحمل ندارم

200 بازدید | 10 پست

با زبون خوش با محبت هر کاری میکنم این مرد درس نمیشه انگار از ته وجودش ازم متنفره امروز از بیرون میومد منم باردارم ماه اخرمه خونه تکونی میکردم فرشامو میشستم ینی مجبورم بشورم چون همیشه خدا میگه کثیفی چندشی وگرنه همه باردارن زنگ زده بود من پسر عموم میایم ناهار بزار گفتم باشه بخورین برین بیرون منم خونه بشورم برگشت بهم گفت کوه دهن پدر مادرت همه کس کارتو اینجوری میکنم دختر سگ قلبم تیکه تیکه شد گوشی رو قطع کردم چیکار کنم از دست این ادم نه ترسش میتونم بخابم نه استراحت کنم پیش مردمم عابرومو میبره تا بخام جواب خودمم بدم میخاد بهم حمله ور شه همون موقع ها بهش گفتم اگه می‌دونی تا آخر اینجوری میمونی بچه هنوز هفت هفته شع سقط کنیم بره تهمت زد چرا از وجود بچه می‌ترسی مال کیه نمیدوتم چی .....چند روز دیگه وقت زایمانمه دعا میکنم سر زایمان م هم من بمیرم هم دخترم از بیمارستان بر نگردم باز نیافتم زیر دست این ظالم چون هرروز شکنجه م میده😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی نداره مهریه بده نمی‌دونم چرا خدا منو محتاج این ادم ظالم کرده

تو خانواده شوهرتم کسی نیست که هوات بیشتر داشته باشه با اونا حداقل حرفی بزنی شاید با شوهرت حرف زدن رفتارش بهتر کرد

یا خانوادشم مثل خودشن؟

عاشقم❤️