2777
2789
عنوان

رقصیدن

83 بازدید | 1 پست

معلم کلاس اولم، یه پست گذاشتم، که کلاس سومیا اومدن تو کلاسم بهم گفتن میخوان با کلاس اولیا برقصن، منم باهاشون دعوا گرفتم که برید داخل کلاستون. حالا چهار نفر که اصلا محیط مدرسه رو نمیشناسن. اصلا با بچه های نسل جدید سر و کار نداشتن. اصلا من رو نمیشناسن اومدن میگن همین تفکر شماهاس که مدرسه رو برای بچه ها زهر می کنه. وای مگه کلاس سومیا چی گفتن؟ ایرادش کجا بوده؟ معلم های جدید بلد نیستن چیزی به بچه ها یاد بدن، بعد سر این چیزا گیر میدن. من معلمی هستم که اینقدر به دانش آموزام آزادی دادم که الان دیگه نمی تونم کنترلشون کنم. همه کار تو کلاس من میکنن. دیگران به هم میگن باید از همون اول بهشون سختگیری می کردی، باید اقتدار داشته باشی. همین چند روز پیش تو کلاس شعر خوندم، دو تا از بچه ها تو کلاسم رقصیدن. بچه ها رفتن به ماماناشون گفتن. چند تا اولیا اومدن داخل کلاس قیامت کردن که یعنی چی؟ مگه اینجا مدرسه نیست. آخه لامصب تویی که داری من رو زیر سوال می بری، تو تا حالا تو عمرت سابقه ی کلاس داری داشتی. با اولیاهای مختلف سرو کار داشتی؟ با حراست آموزش و پرورش سر و کار داشتی؟ بعد من معلم اختیار کلاسم رو ندارم؟ موندم بعضیا چقدر همه چیز رو راحت میگیرن؟ من اجازه میدادم کلاس سومیا با بچه های کلاسم برقصن، فردا از مدیر و معاون بگیر تا اولیا، قیامت میکردن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز