2789
عنوان

سریال

71 بازدید | 11 پست

بچه ها 

سریال‌های جدید کدوم خوبه ؟فیلمنامه قشنگ و جذاب 

بازیگر برام مهم نیست چون تجربه داشتم سریال اونقدر تبلیغات داشته با بازیگرای بسیار درجه یک و معروف اما افتضاح بوده 

آبان 

ازازیل 

وحشی 

جان سخت 

تاسیان 

و... 

؟

سلام عزیزم 

از این لیست چندتایی دیدم. بخاطر اینکه سانسور شده دوست ندارم و اینکه دو بچه دارم، یکیشون نوجوان هست یک هم شش ساله، و نمی تونم بی سانسور ببینم و اینکه زود هم می خوابم و امکان اینکه بچه ها بخوان بشینم فیلم ببینم رو ندارم. رو این حساب ایرانی فعلا نگاه می کنیم 😅

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم از این لیست چندتایی دیدم. بخاطر اینکه سانسور شده دوست ندارم و اینکه دو بچه دارم، یکیشون ن ...

به نظر من ازازیل بهتر بود ولی کلا تو سریالای نمایش خانگی پوست شیر فوق العاده بود

سلام عزیزم از این لیست چندتایی دیدم. بخاطر اینکه سانسور شده دوست ندارم و اینکه دو بچه دارم، یکیشون ن ...

بین سریال های ایرانی پوست شیر از همه بهتر بود اگه ندیدی ببین

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

آبان 

وحشی 

جان سخت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست