چقدر بده حالا کاری ندارم خیلیا قیافه خوب دارن ولی حالا یسری چیزا هست که باعث شد ازدواجشون دیر بشه ولی چقدر بده که قیافه خوبی نداشته باشی کسی ازت خوشت بیاد نه قیافه نه هیکل هم اینکه زرنگم نباشی گوشه گیرم باشی همه جفت باهم،هم ادم تنهایی باشی هم زشت سیو خوردی هم سنت شده باشه هیچکس ازت خوشت نیاد بیاد جلو
هیچی تو ازدواج نیست، به خصوص با این قوانین زن ستیز ایران
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
تنهایی رو تحمل کن بخدا سگش می ارزه به تن دادن به این قوانین.
در مورد حرف مردن هم من این رو یه مدته امتحان میکنم جوابم داده، کسایی که نیش و کنایه میزنن چرا ازدواج نمیکنی، یه مشکل مهمش رو پیدا کن و مدام بکوب تو سرشون
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
تنهایی رو تحمل کن بخدا سگش می ارزه به تن دادن به این قوانین.در مورد حرف مردن هم من این رو یه مدته ام ...
ببین من ادم سرنوشت داریم یه کتاب میشه اگه با جزییات بگم،من تو مردم شانس ندارم سوژم میکنن طرف ناحق رو میگیرن کاری ندارم سر یه موضوعی که پیش اومده بود یه زن بمن گفت فلانی شانس داشت قشنگ بود و رفت اینکی شانس نداشت قشنگ نبودو نرفت،یبارم یه مرد مثل خاله زنکا تو جمع گفت همه کوچیک کوچیک میرن سن کم ،مادرش هم گفت اخی اره فلانی هم مونده نرفته ،جلوی من