2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

171 بازدید | 17 پست

چقدر بده حالا کاری ندارم خیلیا قیافه خوب دارن ولی حالا یسری چیزا هست که باعث شد ازدواجشون دیر بشه ولی چقدر بده که قیافه خوبی نداشته باشی کسی ازت خوشت بیاد نه قیافه نه هیکل هم اینکه زرنگم نباشی گوشه گیرم باشی همه جفت باهم،هم ادم تنهایی باشی هم زشت سیو خوردی هم سنت شده باشه هیچکس ازت خوشت نیاد بیاد جلو

هیچی تو ازدواج نیست، به خصوص با این قوانین زن ستیز ایران

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهایی و حرف مردم چی

تنهایی رو تحمل کن بخدا سگش می ارزه به تن دادن به این قوانین.

در مورد حرف مردن هم من این رو یه مدته امتحان میکنم جوابم داده، کسایی که نیش و کنایه میزنن چرا ازدواج نمیکنی، یه مشکل مهمش رو پیدا کن و مدام بکوب تو سرشون

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

تنهایی رو تحمل کن بخدا سگش می ارزه به تن دادن به این قوانین.در مورد حرف مردن هم من این رو یه مدته ام ...

ببین من ادم سرنوشت داریم یه کتاب میشه اگه با جزییات بگم،من تو مردم شانس ندارم سوژم میکنن طرف ناحق رو میگیرن کاری ندارم سر یه موضوعی که پیش اومده بود یه زن بمن گفت فلانی شانس داشت قشنگ بود و رفت اینکی شانس نداشت قشنگ نبودو نرفت،یبارم یه مرد مثل خاله زنکا تو جمع گفت همه کوچیک کوچیک میرن سن کم ،مادرش هم گفت اخی اره فلانی هم مونده نرفته ،جلوی من

تحمل میکنمخودم با کار مشغول میکنم تا جایی ک بتونمیوقتایی ولی دیگه تحمل تنهایی سختهراضی ام ب رضای خدا

باز خوبه ادم بیرونی هستی اجتماع میری بیرون،من خیییلی چیزا هست همین سرکارو نمیتونم برم بنا به دلایلی همینم مدام میکوبن توسرم

باز خوبه ادم بیرونی هستی اجتماع میری بیرون،من خیییلی چیزا هست همین سرکارو نمیتونم برم بنا به دلایلی ...

اینو چون خودم بهش رسیدم میگم

به حرفا توجه نکن که اذیت میشی

عبور کن اگه میخوای ارامش داشته باشی

آقا هستم

باز خوبه ادم بیرونی هستی اجتماع میری بیرون،من خیییلی چیزا هست همین سرکارو نمیتونم برم بنا به دلایلی ...

ولی یه روزی ام مثل امروز حوصله هیچیو ندارم

میام خونه توی تنهایی خودم

آقا هستم

خیلی وقتا میگم من ادم این دنیا نیستم

ما هیچکدوم به این دنیا تعلق نداریم مسافریم

بسم الله بگو پاشو بساز همه چیو

بهت قول میدم درست میشه

من تقریبا از صفر شروع کردم

فقط بلند شو و راه بیفت

آقا هستم

ما هیچکدوم به این دنیا تعلق نداریم مسافریمبسم الله بگو پاشو بساز همه چیوبهت قول میدم درست میشهمن تقر ...

چنبار این حرکتو انجام دادم ولی نشد که نشد